Mot ett nytt år

Sista scrapandet för i år är klart och jag är riktigt nöjd. Nu ska jag först umgås lite med min pojkvän sedan göra iordning mig :)



/med kärlek mandyy

A lot going on

Som sagt har jag en väldans massa att göra nu på dagarna och det har skuffat bloggen lite åt sidan. Jag och Steff har börjat med ett scrapbookingalbum (som jag fick av honom i julklapp) där vi sätter in bilderna från våran semester på Rhodos. Det blir superfint och eftersom jag är så pass pysslig av mig så sitter jag och pillar med albumet nästan hela dagarna :)
Men häromdagen efter mig ridtur tog vi oss en tripp till bowlinghallen hela familjen. Jag kom dock näst sist men det var roligt ändå. Gårdagen spenderades i öret och på marieberg där det var mellandagsrea. Jag shoppade oplanerat till mig ett par skor, en väst och självklart lite scrapbookingsaker. Efter det bar det av in till stan där jag blev tandställningslös! Inte en liten tråd kvar i munnen, ingen nattandställning, nej inte ett skit! Underbart :)
Idag är jag lite trött eftersom jag var uppe inatt och kollade j-vm matchen i hockey, sverige mot ryssland som förövrigt slutade 4-1. Nej, nu tillbaka till pysslandet. Jag ska lägga upp bilder på hela albumet här när det är klart så ni får se!
/med kärlek mandyy

Vinter och snö

Var ute med Nerina och red i snön nu på eftermiddagen. Åh, vad härligt det var! Trav och full galopp i den djupa snön och en superglad men trött häst :) Sånna tillfällen är livet


bilden är från förra vintern

/med kärlek mandyy

Julklappstest

Nu har vi testat chokladfonduen som vi köpte till mamma och pappa i julklapp. Vi doppade ananas, äpple, banan och ahlgrens bilar i marabou mjölkchoklad och mums så gott det var :). Chokladfondue är en kanon efterrätt att bjuda på och våran hittade jag på Entré.
/med kärlek mandyy

Dan före dopparedan bakades ett pepparkakshus..






/med kärlek mandyy

Gud jul



/med kärlek mandyy

Baddags

Nu ska jag bädda ner mig i ett jättevarmt skumbad och bubbla :) hihi
/med kärlek mandyy

Music makes me lose control

Jag har spelat in både sång och piano till min låt nu :D. Perfektionisten mandyy blir dock inte helt nöjd. Finns en massa att finputsa på och borde även lägga dit lite stämmor och melodier. Men vi får la se. Jag är duktig som kommit så pass långt nu iaf, det är bara bas och trummor kvar nu!
/med kärlek mandyy

Todays plans

  • Duscha
  • Busa i snön
  • Laga mat
  • Spela in pianot till musikproduktionslåten
  • Bygga pepparkakshus
  • Handla
  • Hjälpa till med julmaten
  • Bada bubbelbad
Det är allt som ska hinnas med i mitt pressade schema idag. Punkt ett är redan avklarad så snart ska jag ut och busa i snön med Steff och Samuel!
/med kärlek mandyy

Julstressen är här..

Hantera alla stressiga situationer som en hund: Om du inte kan äta det eller leka med det, bara kissa på det och gå din väg



/med kärlek mandyy

RSS 2.0