Waste more time

Nu ska vi iväg till öret. Hälsa på farbror, hans fru och mina kusiner. Ska bli mycket trevligt med prat och taco hela kvällen lång :)

/med kärlek mandyy

Fear is looking me in the eye

Ambulansen förut gav mig kalla kårar. Nu vet jag varför.. Jag hoppas på det bästa.
/med kärlek mandyy

Hang on in there

Nya headern är photoshopad och klar! Och snygg blev den med enligt mig :). Den läggs förhoppningsvis ut i helgen och även andra ändringar görs här i bloggen så höll ögon och öron öppna!

/med kärlek mandyy

Dagens



frisyr: utsläppt, självlockigt, toperat
smink: målade ögonbryn, mascara, eyeliner, kajal
klädsel: hög jeanskjol, lila t-shirt. mönstrad sjal
humör: glad

Världens underbaraste ponny och hon är min



/med kärlek mandyy

Who'll watch over you when im gone away

Det här är ju seriöst inte sant. Vaknade halv 9 av hostan imorse igen. Halv 8, halv 9, halv 8, halv 9. Jag har ju sommarlov förfan! Det är mina väckningstider för veckan.. Ahja, mamma ringde vårdcentralen så nu ska jag få ny hostmedicin. Min största sysselsättning såhär på morgonen är faktiskt att rida ut en sväng på min skrutta :) det är supermysigt och man vaknar verkligen till ordentligt. Så det var detta jag gjorde imorse också!

/med kärlek mandyy

Veckans musiktips

Kings of Leon - Sex on fire
lyssna, njut kommentera

Kenny begins!

Hyrde Kenny Starfighter till kvällen :) Steff och jag har ju redan sett den på bio men de andra i familjen (mest min bror) ville också se den så då kollar vi en gång till. Den är ju sjukt rolig och sevärd så vafan!


Kenny är också jättecool enligt mig!

/med kärlek mandyy

Fire it up

Det blev en tur till Töreboda trots allt! Vi åkte först till Väringe där pappa skulle in på någon mc-affär. Jag mådde jättedåligt och hittade mig en stol att sitta på under tiden. Sedan åkte vi vidare till Töreboda som sagt och där hälsade vi på min moster och hennes familj som campar där med husvagn. Mitt i störtregnet och åskan/blixtarna satt vi och drack kaffe (jag drack juice) och åt muffins. Fyfan vilken skitväder det varit idag! Föresten höll jag på att halka omkull på tältduken :) klant! När vi kom hem gjorde vi oss mackor, för min del blev det en baguette med köttbullar och rödbetssallad, vilket var mycket mättande och gott!

/med kärlek mandyy

A picture as in my mind

Idag var vi till veterinären med våran andra pålle och det gick hyffsat :). Gick upp halv 8 imorse och jag kan lova att jag var halft död.. Kom hem igen vid halv ett och då vaknade Stefan. Vi åt åter igen köttfärssås och spagetti, vilken variation på maten vi har eftersom att jag åt detta igår med. Idag ska vi iväg mot Töreboda hållet iaf. Sen får vi se vad som händer! Nej, nu har pappa backat ut bilen så jag gör väl bäst i att skynda på lite :).

/med kärlek mandyy

RSS 2.0