Valborg

Sitter och lyssnar på musik nu :). Idag har vi haft vårsånger med kören på skolgården så har tränat på det typ hela dagen. Ikväll ska vi först och kolla när pappa och brorsan åker motorcykel sen åker vi mot vingåker. Där återstår att se vad som händer :D

/med kärlek mandyy

Hästhoppning

Var nyss ute hos våra hästar och ena av pållarna gick ute i trädgården och åt. Hon är halt sedan innan pga. en sträckning och går därför i enskild hage men hon hade lyckats hoppa över båda staketen. Ojojoj säger jag bara ;)

C#Maj7

Vad händer föresten på valborg :D?
ja, vad ska ni hitta på?

Big fail

Efter en skitdag med oförberätt gehörsprov som förmodligen är ett ig sitter jag här nu, lyssnar på lars winnerbäck och väntar på min pojkvän som skulle pallra sig hit. Pratade iaf med min lärare och han sa att provet inte gjorde ngt och sen testade han mig lite och jag klarade allt så det känns lite bättre nu! Vi har fått nya emsemblelåtar att spela :) kulkul och jag fick en jättebra grupp också.

/med kärlek mandyy

Musikmusik

Sitter på datakunskap och gör inte så mkt som vanligt, slänger ihop lite små diagram typ. Onsdagar är iaf sköna, mest musik och slutar tio i ett. Sen har jag i och för sig gitarrlektion klockan 2 typ :) men det är ju kul!

/mandyy

It's not fair!

Nu i eftermiddag har vi varit på örebro universitet och kören. Det var faktiskt bra och resan dit med esteterna var också kul :)!
Jag är sur nu, baaaaaaah. Nej men jag är väl trött och måste vila. Jag hatar iaf att vara osams med folk är en sak jag vet..
Men det löser sig sa mannen som sket i badkaret :)

/mandyy

Ge mig helg!

Alla min sovmorgonar är förstörda -.- huh! Jag sitter i skolan och det var sjukt jobbigt att pallra sig hit idag. Ikväll ska vi till ngn örebrokör med våran kör, estet 1 och inv. val 3 :)  ska bli rätt kul ändå. Igår blev det glass på altan, parlamentet, hockey som Sverige förlorade, bastu och massage, great :D!

/med kärlek mandyy

Veckans musiktips

Lars Winnerbäck - Du gamla fria nord
min älskling spelade och sjöng den för mig häromdan, det var så fint så jag nästan började gråta..

lyssna, njut, kommentera!

Saker man borde

Slutade tidigt, 11.30 idag och åkte till Vingåker igen. Sitter här och borde plugga. Det finns mkt som man borde, men jag orkar inte. Jag vill ha min älskling, ett bubbelbad och massage. Om jag har tur borde min önskan gå i uppfyllelse ikväll. Haha

/mandyy

Las Ketchup

Vaknade tidigt imorse i Vingåker och låg kvar och latade oss i sängen en stund innan vi åt frukt och tog cyklarna till Factory outlet. Hittade inget där men Stefan testade kostymer till studentbalen :). Hem och käkade grillat, mums, bakade negerbollar och gjorde ost(cheddar)sås som vi senare ska doppa nachos i! Degat lite framför så ska det låta har vi med gjort innan jag somnade ngn timma. Nu sitter min älskling brevid mig och ska skriva en låt till mig (a) låter superfint för stunden och jag hoppas på att lägga på en text till melodin så småningom :). Imorrn är det skola, det suger men jag slutar halv tolv!

/med kärlek mandyy

RSS 2.0