Veronica Maggio - 17år

Snoriga armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och döda tid

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig?
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han

Valborgskaos på stora torget
rackaberget ’95
vi bodde högst upp
vad mer vill du veta
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag ville inte va den
jag ville inte va den som blev kvar
jag ville inte va den som blev kvar


No promises, just a happy "birthday"

Blev inte så att jag skrev igår, shame on me..Idag fyller jag 17 år faktiskt :).  Stefan var här igår och jag fick present av honom, det blev oth box säsong 6, pink skiva, biobiljetter, mat och massage. Detta satt fint må jag lova :D han är bäst<3! Idag har jag fått mest pengar men också en marilyn monroe tavla av min söta bror. Ikväll blir man bjuden på mat hos grannen där det också kollas melodifestival :)! Nu ska jag väl lira lite gitarr och kolla oth. Jag fyller ju egentligen den 29 februari, alltså på skottdagen så får fira idag. Det är därför jag skrev "birthday" nu vet alla det.



lägger ut texten till en sjukt bra låt ovan också, det är så det är.
/mkt kärlek mandy

usch

pms-dag, hah


det går bra nu

Det är mkt att göra, helkörigt! Därför är uppdateringen dålig.. Tänkte slänga in ngn rad iaf om att jag stannade kvar i skolan igår till ungefär 6 med Stefan i studion där han spelade in några låtar och mixade lite med dom :) var lite kul att se och höra faktiskt! Jag underhöll med "mat" höhö, det är alltid trevligt att hänga med honom. När jag kom hem var lilla grannflickan på 3 bast här och insisterade först på att få sina naglar målade och sedan åka med ut till stallet och mocka + fodra. Snäll som jag är ställde jag självklart upp för den sötnosen till unge :)! Imorgon är det äntligen fredag och ännu ett inlägg ska slängas in här, titta tillbaka då.


/med kärlek mandyy


grrrreat

Datakunskap är tråkigt, jag är klar.. Jessica med så vi bloggnördar :)
Idag är det semmeldagen, fettisdagen och jag ska äta tjockt mkt! Eller ska ju till Stefan så får se men får väl mosa semla imorrn annars ;). Dansbandsmusik i bakgrunden, feber, kan knappt öppna ögonen. Känns som om det blir en kanondag va! Men jag klagar inte :) höhö. Jag måste nog fixa naglarna ikväll med, och spela gitarr fan. Aja, nu vill jag ha mat.

/ med fet kärlek mandyy 


min man


Jaa, det var han som gav mig denna ros och även choklad. Hans lillebror var tydligen med på ett hörn också. Det ända jag kan säga är att det var grymt sött gjort! Och imorrn har vi en månad, då ska det mysas hemma hos honom :)



Cause you're not in this all alone
your heart has finally found a home

/ mandy <3 stefan


tidsbrist

Vilken vecka :) hat haft så himla mkt att göra att jag inte haft tid att skriva här! I torsdags var jag och Emelie i örebro och shoppade, åt på la baguette och hade det allmänt mysigt. Sen på kvällen åkte jag till min kära mormor och gjorde henne sällskap och på fredagen bar det av till Linn där vi hade det lika kul som alltid :D! I lördags pallrade jag mig hemåt och då kom min Stefan hit. Saknat honom ngt grymt då han varit i norge i en vecka. Vi mös iaf hela dagen och på söndagen åkte vi med mamma och bror till en sjö där det kördes bil. Stefan körde in i en snövall med våran bil och jag retas helatiden med honom för det (A) haha, han skäms så.. Sen blev iaf jag sjuk :/ pisspiss, såg ut som en tjock kines i ansiktet kan jag säga. Men imorse såg det lite bättre ut så pallrade mig iväg till skolan efter att ha myst med söt så vi var sena som vanligt. Jag fick en ny låt som gitarrläxa också :) tears in heaven - eric clapton blev det, den är fin! Nu blir det tv, advokaterna.

/med kärlek mandy


Oh happy day!

Just nu är jag världens lyckligaste! Sötnosen Stefan ringde förut från Norge och pratade en liten stund.  Jag har ju inte pratat med honom sen han åkte, alltså circus en vecka, så att bara höra hans röst gjorde mig superglad :$ hihi,

jag saknar dig stefan, jag saknar dig jättemkt pappa
puss<3

Ljuva barndom



Sitter här hos min vän emelie som vi också ser här på bilden bredvid mig, snyggast ever. Jag gillar hur min mamma klädde mig (lackjacka och flismössa med rosett) och hur emelies mamma lät sin dotter ha en sådan enormt vacker hockeyfrilla! Men nog kan man säga att vi är vänner alltid, har kännt henne 4dagar efter att jag föddes :) då föddes hon ju! Var oftast när vi var små men började sedan i olika skolor för att sedan hamna i samma klass från 7-9an. Nu går vi på olika skolor igen men träffas fortfarande, och jag tror nog faktiskt att vi alltid kommer att vara vänner och det är inte många man kan säga det om. Några av våra minnen är semester på västkusten, pulka, nattorientering, bad och en massa bus :D! Vi brevväxlade också även om vi bara bor fem minuter ifrån varandra och träffades jätteofta, jag kan garantera att dom breven är jäääävligt roliga att läsa... Nej nu ska väl vi fortsätta att äta vårat godis, prata och kanske kolla på ngn film. Sussar här inatt så får vi se vad som händer imorrn. Men vill tillsist nämna våran favoritsysselsättning som små -springa runt huset så många varv vi orkade! hahahaha :D

Säger bara vänner är livet! <3
/med kärlek mandy

La musica

David Guetta - love is gone
inte min typ av musik egentligen men gillar låten och videon med för den delen, det svänger! Sitter och kollar/lyssnar mtv därav detta musiktips :)

RSS 2.0