Febrig sjukling

Plugga och jobba? Nej, ligga i feber och vara allmänt zombie på jobbet samt gå hem tidigare för att sova. Kul!
/med kärlek mandyy

Wrong track

Är ledig från skolan idag men har ägnat hela dagen åt plugg :/ ska iväg och jobba ikväll också så det blir inte mycket "ledig tid" iaf. En positiv nyhet är att jag fick VG på tentan i Marknadsföring, hur bra är inte det :) galet stolt! Känns dock inte lika lätt inför tentan nästa vecka i Redovisning. Måste plugga betydligt mer för att inte kugga ;)

/med kärlek mandyy

How about saturday night?

Lyxade till det med kinamat i Katrineholm igår med Henke & Madde :) mycket trevligt må jag säga! Käkade både tre små rätter och efterrätt (friterad ananas med glass, mums!!!). Efter att vi vräkt i oss allt det goda åkte vi och köpte chips och godis, la oss i soffan framför tvn och var ännu mer onyttiga.
/med kärlek mandyy

Fredagsledigt!

Idag är första gången på över en månad som jag inte jobbar en fredagskväll! Okej, jag har jobbat fram till typ 5 men jag menar att jag för en gångs skull hinner njuta av att det är helg. Ska mosa ner nyllet i en kebabpizza snart & sedan lägga mig i soffan i min fina pojkes famn och njuta av en dags ledighet framför idol.

Syns kanske vem min favorit är? Dock tycker jag att Moa & Amanda Fondell är galet bra de också.
/med kärlek mandyy

Fest med mig

Hamnade på en galen utekväll i stan igår :) berättar mer och slänger upp bilder någon annan dag!
/med kärlek mandyy

Loaded

Imorgon har jag tenta och för tillfället känns det bra :) jag behöver inte ägna mer tid åt plugg nu tror jag utan nu får det gå som det går. Ska spendera kvällen med att äta god mat - lax & crocketter & mysa framför tvn med vovven och älsklingen :) Det kallar jag uppladdning!
/med kärlek mandyy

Att skämmas tills man svimmar

Fyfan för dagens seminarium & opposition. Tror aldrig jag skämts så mycket och fått så mycket kritik i hela mitt liv. Visst visste jag att arbetet inte var värst bra men inte så dåligt. Och det värsta är många bakomliggande orsaker som ingen vet om. Det är inte det att jag vet att jag kommer få göra om arbete utan att stå och skämmas inför en hel jävlas klass. Jag höll på att svimma och var troligen röd i ansiktet som en tomat. Usch, nya tag heter det. Det räcker ju som sagt för mig att bara stå upp och prata inför några människor. Att också få höra hur dåligt ifrån mig jag har gjort gör inte saken bättre. Men det kanske är så på universitetsnivå? Jag kommer iaf att dö vid nästa redovisning på grund av detta..

/med kärlek mandyy

RSS 2.0