visst...

...händer det jag tänker på dig ibland
/med kärlek mandyy

Feel for me

Satan i gatan vad sliten jag är efter jobbpasset igår, har galet ont i ryggen. Dock gäller det bara att bita ihop för ska jobba ikväll med :)
Förövrigt skulle ja ge galet mycket för att få sånt hår som på bilden igen. Bläää!
/med kärlek mandyy

Don't give up the fight

Sista uppgiften i denna delkurs inskickad så nu är det bara tentaplugg som gäller! Imorgon tar jag däremot ledigt från plugget för att jobba och tjäna lite pengar :) det behövs ju alltid när man är student. För ikväll ger jag också upp pluggandet och bänkar mig i soffan där jag inväntar Robinsson.
/med kärlek mandyy

Sömn, älskade sömn!

Imorgon är jag ledig och ska äntligen få SOOOOOOOOVA! Som jag har längtat..
Massa söta tröttbilder får pryda mitt trötta inlägg!
/med kärlek mandyy

Some day

inget sagt, inget glömt. ändå uppdaterat
/med kärlek mandyy

Vad ska du tro?

Mycket händer just nu med både skola och jobb vilket i sin tur leder till dåligt uppdatering här. Ska föröska skärpa mig! :)
/med kärlek mandyy

Vet du vad som händer?

Sitter och kollar på efterlyst vilket förmodligen kommer sluta i mardrömmar, haha. Väntar på att en kopp te ska komma flygande från köket. Har varit duktig och börjat sammanfatta min bok på över 600sidor, jobbigt värre kan jag lova. Därför tycker jag att jag är värd en massage, en kopp te och mys framför tvn.

/med kärlek mandyy

Söndagsmys

Har blivit superförkyld så får spendera dagen inomhus i förhoppning om att friskna till tills imorrn då jag ska till skolan. Hemma har jag passat på att kika på film, scrap-bookat, skrivit lite skolarbete, fikat och myst med vovven. Ikväll spenderas framför tvn med en skål godis och film.
/med kärlek mandyy

Called out in the light

Nu har jag äntligen fått testa min nya mobil och jag är nöjd :). Det negativa är att den är stor och klumpig (får inte plats med den i fickan på tajta jeans/ridbyxor) och att batteriet tar slut snabbt. Det jag älskar mest är att ha spotify i mobilen :) najs! Och så är den ju snygg med.
/med kärlek mandyy

Somebody said

Igår fick jag hem min mobil. Har dock inte hunnit spendera någon tid med den eftersom jag jobbade sent. Får försöka ta igen det idag, haha. Föresten har jag fått mina första högskolepoäng nu :) göttmos!
Idag tar jag en liten vilodag med vovven, one tree hill och lite tänk inför nästa PM. Tänkte bege mig ut på en tur med hästen också. Hoppas vi inte blir skjutna nu när det är så mycket jägare ute..
/med kärlek mandyy

RSS 2.0