En dag på stan

Har spenderat min dag på stan med mamma och Stefan :). Vi passade på att äta på la baguett, kolla studentpresent och shoppa en hel del. Jag älskar verkligen att gå på stan i solsken. Bilderna under visar vad jag fick med mig hem :)
Jeansklänning
Leggins
Persikofärgat linne
Bikini
"Spetsmagtröja"
/med kärlek mandyy

The sun may rise in the East

Efter en jobbig vecka med en massa prov och inlämning av projektarbete tyckte jag att jag var värd en glass i solen denna vackra fredagseftermiddag :)
/med kärlek mandyy

But then, so do you

Sitter nyduschad och fräsh och ska snart börja plugga gehörs- och musiklära. Dagens planer ändrades hastigt när jag kom hem vilket resulterar i att jag tar tåget in mot örebro senare ikväll. Ska nämligen på spelning på universitetet :)
/med kärlek mandyy

Out of style

Idag var första skoldagen på över en vecka men som tur var blev det inte en lång dag. Slutade 11.40, repade sedan med ensemblegruppen och tog tåget hem vid halv 2 :). Igår var jag hurtig och cyklade ner till Laxå och köpte glass. Detta gav lite solbränna faktiskt! Nu ska jag läsa bloggar
/med kärlek mandyy

I ditt regn

Sitter för tillfället ute på altanen. Har spenderat morgonen i stallet och var då ute och red en sväng. Har sedan dess slappat i solen med musikproduktionen framför näsan. Detta resulterade till och med i lite färg på kroppen!
man behöver inge smink när det är sol :)
/med kärlek mandyy

Glad påsk!

Idag är det påskafton och jag har redan fått fyra påskägg som jag och Stefan ska dela på :). Det är jättefint väder idag också så vi ska äta påskmiddag ute. Sedan bär det av hemåt igen för lite grillkväll med goa grannar!
/med kärlek mandyy

Sommaren är som finast på vintern

Dagen har återigen bjudit på sol :) tog en sväng förbi affären eftersom jag behövde köpa hårspray och passade då även på att köpa årets första glass! Har även degat i solen en stund. Till ikväll har jag handlat pringles och tänkte kika på hockey.
Bilden är 3 år gammal. Jag var då korthårig och arbetade med att sälja jordgubbar :)
/med kärlek mandyy

What are you waiting for?

Sitter på universitetet och kikar bloggar och klockan är bara tjugo i tio. Pallrade mig upp vid sju, fast jag har lov.. Anledningen till detta är att spara bensinpengar eftersom vi åker iväg till vingåker direkt när min pojk slutat sin föreläsning. Jag fick som tur var med mig datorn eftersom jag hade tänkt att skriva lite skolarbete. Har nämligen en idrottsuppgift att göra som handlar om livsstil, livsmiljö och livskvalitet och den är faktiskt ganska rolig!
I övrigt har jag fått ett nytt tv-spel som jag ägnar dagarna åt nu när jag har påsklov. The Sims är det jag spelar och jag är helt fast! Spelade det som en galning när jag var liten ju.
Nej, nu är det kanske dags att komma igång med skolarbetet. Ha en bra dag!
/med kärlek mandyy

Sunny day

Har suttit ute i bikini och solat några timmar på eftermiddagen. Vid garaget är det galet varmt och jag har till och med fått lite färg :). Passade även på att fixa naglarna under tiden.


/med kärlek mandyy

Vårigt värre!

En fika i vårsolen :)
/med kärlek mandyy

RSS 2.0