Stefans tatuering

Äntligen blev den klar i götet och här kommer bilder! Visst är den galet fin?
/med kärlek mandyy

Körkortstest

Idag var jag nere på trafikskolan eftersom jag inte hade några läxor. Det gick skitdåligt med körkortsfrågorna där men när jag gör dom via nätet när jag kommer hem får jag 58/65. Jag har stora svårigheter att tolka frågor helt enkelt så det är bara att försöka ta tag i det här nu och åka ner någon/några ggr i veckan. Hur tråkigt det än är..
/med kärlek mandyy

Inköpen från göteborg

Här kommer bilder på brillorna och jeansen för en begäran av felicia, själv hade jag glömt bort det!
/med kärlek mandyy

Tell me what we gonna do now

Göteborg igår var kanon! Handlade jeans, armband och brillor. Vi kom dit vid halv tio och åkte hem vid 6 eftersom tatuerandet tog några fler timmar än väntat. Vi brudar roade oss rätt bra med shopping endå och sedan fikade vi, åt vi och satt bara och pratade länge. Stefans tatuering blev verkligen jättefin men det var synd om den stackarn som var tvungen att köra hem eftersom det var ryggen han tatuerade. Det var så himla skönt när vi äntligen kom hem iaf och det känns som om jag har det rätt bra i garderoben med kläder nu :)
Någon dag kommer bild på inköpet!
/med kärlek mandyy

Götet

Dagen har varit bra. Jag har hoppat från femman, brottats på en gummiring och badat bubbelpool. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar wallander. Imorgon ska vi upp vid 5, eller kanske tidigare, ska nämligen iväg till göteborg. Vi hämtar upp mina kära vänner emelie och jessica på tågstationen vid 6 och sedan drar vi iväg. Steffe ska tatuera sig och vi brudar ska passa på att shoppa :). Hoppas på en bra dag med en massa sol!
/med kärlek mandyy

Idag ska det badas

Ska iväg till Katrineholms badhus efter maten. Samuel (lillebrorsan här) har tjatat länge och nu har jag äntligen med mig bikini så vi kan dra iväg. Henke och Madde följer också med vilket är mycket skoj :) Tror jag kommer trivas i badhuset med bubbelpool och hopptorn, att glassa i bubbelpoolen är min grej känner jag!
/med kärlek mandyy

Dagens små sysslor

Idag har varit en lugn och skön dag med fint väder :)! Har varit ute och åkt en del bil. Stefan och jag åkte till en sjö och där fick jag träna på att fickparkera mellan träd sedan har vi kört hans bror. Nu ikväll har jag spelat en MASSA gitarr, har suttit säkert i flera timmar. Håller på att lära mig Blackbird av Beatles eftersom jag fick noterna av Linnea och efter en dag så kan jag den nästan, finns dock lite att finputsa på! Har precis pluggat lite körkortsteori och ska nu gå ner till resten av gänget och kolla tv & äta godis.

/med kärlek mandyy

Godmorgon världen

Har precis vaknat och ätit frukost. Ska nog snart ta mig en morgondusch. Måste också säga att träningsvärken från igår känns lite bra, det betyder ju att jag ansträngt mig en del. Det finns tyvärr inga planer för dagen, men jag hoppas vi hittar på något skoj iaf :)
/med kärlek mandyy

it's Friday, im in love

Har spenderat min dag i skolan fram till klockan ett sedan tog jag och emelie tåget till kumla för att träna. Vi skulle nämligen göra en dans till en egen idrottslektion som vi ska ha. Vi satte tillslut ihop en uppvärmning, stretching och en discodans. Det var faktiskt himla kul att träna och vi höll på i 1,5 timme. Innan det hade jag också haft idrott i ca 1h så jag har varit riktigt hurtig idag! Blev upplockad vid fem och sitter nu i vingåker där jag ska spendera min helg. Hoppas ngt kul händer, det är så tråkigt att bara sitta still.
/med kärlek mandyy

Halkan

Borde föresten berätta att jag körde halkan i måndags :). Det var jättekul att snurra runt & sladda. Först var vi på en bana som var kurvig. Tjejen jag körde med gjorde så vi sladdade runt och jag var inte heller duktig direkt men många skratt blev det i bilen. Den andra banan handlade om bromssträcka och även väja för hinder samtidigt som man skulle bromsa. Nu efteråt känns det som en bra övning och nu vet jag ju lite hur jag ska göra om det är halt ute. Bäst av allt var nog att det var roligt på samma gång som man lärde sig något, riktigt roligt!
Så här såg det i princip ut!
/med kärlek mandyy

RSS 2.0