Sommar, sol och bad

Mitt fejs = tomat
/med kärlek mandyy

Join us

Eftersom solen lyser mycket varmt har jag passat på att ligga på stranden idag och sola och bada. Igår kväll blev vi bjudna på mat med en massa trevliga människor efter en lång arbetsdag. Hoppas på lika fint väder imorrn så jag kan bada mer!
/med kärlek mandyy

Poolparty

Har varit duktig och städat ur garderoben igår och städat sadelkammaren i stallet idag! På eftermiddagen cyklade jag över till världens bästa grannar och pratade, solade och badade i deras pool. Det var 30 grader varmt så jag frös inte direkt.
/med kärlek mandyy

Move around

Ikväll ska vi iväg på bio igen men denna gång följer hela familjen med. Vi ska se Poppers pingviner med Jim Carrey. Jag vann nämligen biljetter till filmen :)
Tror den kommer vara jätterolig!
/med kärlek mandyy

This saturday night

Blev överbjuden på tjejkväll hos mina sötungar ikväll. Vi ska äta tacos och kolla på tv. Grabbarna i min och deras familj ska iväg på fest så då stannar vi hemma och har det mysigt istället! Vovvarna får också vara med oss.
/med kärlek mandyy

Inväntar fredagskvällens grillning

/med kärlek mandyy

I forgot to tell you..

Jag glömde berätta att jag drogs med till örebro förra fredagen av min underbara pojkvän. Hade tagit bilder från kvällen men eftersom någon snott min mobil har jag inte kunnat lägga upp dessa. Först gick vi iaf på marieberg där vi passade på att shoppa lite och ta en fika. Sedan åkte vi in till stan där vi åt mongolisk buffé där man fick plocka upp rått kött på tallriken och sedan ge till en kock som stekte iordning maten framför våra ögon. Åt förrätt, varmrätt och efterrätt och rullade sedan vidare mot bion. Vi kollade på Pirates of the Caribean eftersom vi inte hunnit se den ännu. Efter ännu mer ätande av popcorn och godis rullade vi sedan hemåt igen på natten. Jag tycker jag har världens sötaste pojk som bjuder på både mat och bio! Det var iaf en jättemysig kväll som jag gärna gör om fler gånger :)
/med kärlek mandyy

Just me

Gårdagens trip till Katrineholm ställdes in och gjordes idag istället. Köpte dock inget annat än en mjukglass. Igår passade vi istället på att hänga hos Olle och ha det trevligt :) förmodligen gör vi det även ikväll! Åkte även till sjön imorse men det var för kallt för att bada så låg bara och gottade oss på stranden.
/med kärlek mandyy

Leka med elden

Sitter i vingåker, kom hit igår och ska spendera några dagar av min semester här. Ska iväg till katrineholm i eftermiddag och skjutsa en av lillebrorsorna här till körskolan och tänkte då passa på att gå omkring på stan och kika lite i butikerna :)
/med kärlek mandyy

Stulen mobil!

Igår blev min mobil stulen på jobbet. Den låg på en bänk i köket och då var det någon som passade på att gå in och ta den. Fyfan! Det värsta är ju att alla kontakter och nummer försvinner.. Sen måste man ju lägga några tusen på en ny mobil också.

/med kärlek mandyy

RSS 2.0