Fjärilar i magen

Huh, börjar redan bli nervös inför min första dag på universitetet imorgon. Ringde därför nyss ett samtal till min blivande klasskompis Caroline för att snacka av mig min nervositet och för att få sällskap på bilresan och i mitt irrande på universitetsområdet imorgon. Men det ska nog bli bra det här :) till slut iaf..

/med kärlek mandyy

For a moment

Kom nyss hem efter en promenad med vovven i solskenet :)
Har satt mig vid brorsans dator eftersom min inte är hemma idag. Fixar lite med skolgrejer som typ registrering och sånt. I övrigt har dagen bestått av one tree hill-tittande och jag och min käre bror har även gjort en hemmagjort bearnaisesås :) vi är allt bra duktiga vi! I och för sig har jag tjuvtränat på jobbet några gånger men ändå..

/med kärlek mandyy

Lie in the sound

Är helt slut. Är ledig denna dag och har bara legat framför tvn. Har jobbat sju dagar i rad och det känns faktiskt som en evighet eftersom det ända jag hinner/orkar göra när jag kommer hem är att äta, duscha och sen somna framför tvn. Skulle jag sluta jobbet vid tre så skulle det kännas som om jag hade lite kvar av dagen när jag kom hem men jag slutar inte förens 20.00. Jag tycker att jag har världens bästa jobb men arbetstiderna är inte de bästa. Ska snart spendera lite tid med mammsen och hästarna så har jag iaf gjort någon vettigt idag.
/med kärlek mandyy

This one's different

Ännu en arbetsdag avklarad. Denna dag innehöll däremot en massa solsken vilket gjorde den väldigt härlig! Nu sitter jag och kollar på tv och njuter av lördagskvällen. Får se om jag får ett samtal i natt och får åka till örebro och vara fyllechaffis ;)
/med kärlek mandyy

Kräftis

Hade kräftskiva för någon dag sedan då vi var i vingåker. Jag tycker själv att det är väldigt jobbigt att skala kräftor eftersom det gör så ont i fingrarna så jag orkade bara med ca 5st innan jag käkade paj och vitlöksbröd istället. De kräftor vi åt är egenfiskade i hjälmaren och de var jättegoda. Fick med mig två lådor kräftor hem hit till laxå också så får väl ha kräftskiva någon mer kväll framöver :)
Jag kommer ihåg när vi kokade kräftor förra året i vingåker. Då flamsa jag och döpte alla kräftor och satt och viftade med dom. De bästa namnen jag kom på var Sten Hård och Sten Död, hahaha. Stackars alla människor som måste stå ut med min humor alltså..
/med kärlek mandyy

Att prata med hästar

Måste berätta om att vi haft en så kallad "hästpratare" hemma igår. Jag var oerhört skeptisk eftersom jag anser att man endast kan läsa av djur genom kroppsspråk. "Hästprataren" började iaf med att prata med mammas häst och där lyckades hon få många saker att stämma in riktigt bra! Vissa saker var omöjliga för henne att veta och andra var ganska förutsägbara och skulle kunna stämma in på vilken häst som helst. Men de saker som stämde gjorde mig väldigt förväntansfull. Jag tänkte att om hon lyckades pricka in många saker då hon skulle prata med min häst så skulle jag kunna tro att hon faktiskt hade förmågan att prata med hästar. Dock sprack mina förväntningar eftersom det mesta hon berättade om min häst inte alls stämde och då hon fick veta detta försökte hon vända och vrida på vad hon sagt för att övertala mig om att hon hade rätt. Då hon nämnde att min häst visat henne bilder då hon stog i en sjö och skvätte en massa vatten med hovarna och försökte rulla sig i vattnet började jag nästan skratta eftersom min häst verkligen hatar vatten och aldrig skulle gå i en sjö och bada. Jag har försökt och detta är omöjligt.
Anledningen till att vi tog ut en "hästpratare" till våra hästar var att det satt en lapp i en affär och då såg vi att denna tjej gjorde detta gratis i utbildningssyfte. Jag skulle verkligen aldrig betala dyra pengar för en sådan sak annars. Men nu i efterhand tycker jag ändå att det var en väldigt rolig erfarenhet.
En sak hon sa om min häst fick mig faktiskt lite rörd. Nerina berättade för henne att hon brukade buffa på mig för att jag skulle förstå att hon älskar mig. Hennes hårda buffar med huvudet i min mage som gör att jag flyger långa väger betyder alltså kärlek. Detta är det jag tänker ta med mig från denna händelse i framtiden och jag hoppas att det är sant för det får mig att må bra och vara lycklig.
/med kärlek mandyy

Grattis pappa!

Tänkte passa på att önska världens bästa pappa grattis på födelsedagen :) hela 43år blir han. Vi firade honom igår med pizza och film.
Du är bäst pappsen!
/med kärlek mandyy

En obehaglig distans

Sitter i vingåker och har precis skickat iväg foton till framkallning. Jag tycker det är härligt att kunna sitta och titta på kort man kan ta på och bläddra i en hög bilder och skratta åt härliga minnen istället för att slå på datorn. Dessutom kanske datorn kraschar nån gång och då försvinner alla bilder man inte har framkallat. Denna gång valde jag att skicka in bilder från student och bal. Blir de fina kanske jag gör någon förstoring på en canvas och sätter upp på rummet!

/med kärlek mandyy

She's got a smile

Efter att ha jobbat tre dagar i rad tar jag en dags ledigt. Ska passa på att njuta av denna dag med min familj, goda vänner, min vovve och pållarna. Solen lyser ju också vilket är ett stort +! Finns inte så mycket mer än så att berätta.
/med kärlek mandyy

Hot, hot, hot

Det är för varmt för att sitta hemma och uggla. Har därför legat vid stranden varje dag. Denna dag är jag bränd och drar istället över till grannens pool och badar.
/med kärlek mandyy

RSS 2.0