Blond!

Nu har jag blonderat håret. Jättefint blev det, jag tog alltså bara utväxten eftersom jag är blond i resten av håret redan. Det blev en liten förändring åtminstone och jag är nöjd och glad :)
Den nyans jag använder är ultra blonde, den som står längst fram på bilden. Superbra färg för mitt hår iaf så den rekommenderar jag! Billig är den också (y) 49 spänn på ica!
/med kärlek mandyy

What to do now?

Har precis gjort om hlea min musikproduktionslåt nu i eftermiddag :)! Äntligen blir den bättre. Snart vankas det hemmagjord pizza, fasen vad gott! Funderar på att blondera håret men får se om det hinns med.



Slänger upp en bild på min pojkväns superfina gitarr också! Skam är det att jag skrivit på halva (a), men han vart inte värst arg utan tyckte mest det var gulligt som tur var :) hihi. Idag är den iaf flitigt använd i musikprojektslåten eftersom jag tycker den är bättre att spela på än min egen gitarr.

/med kärlek mandyy

Övningskörning

Idag tog jag med mamma i bilen på en tur. Tränade lite på att starta i backe med en massa is i och vända. Det gick superbra och jag känner att körkortet sakta med säkert börjar närma sig. Vad underbart det kommer bli!
/med kärlek mandyy

Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge..

men det har jag gjort nu! Jag är sååååå himla hungrig och det blir inte bättre av att det luktar från köket. Det vankas nämligen fläskfile med kantareller och klyftpotatis. Absolut inga fel med det enligt mig!
/med kärlek mandyy

Scrapbooking

Har hållt på hela eftermiddagen med mitt scrapbooking album från Rhodos. Det blir så fint så :) jag har snart gjort klart hälften av alla bilder men när jag är helt klar kommer det som lovat upp bilder här!
/med kärlek mandyy

Dagens kläder

Idag snodde jag åt mig tröjan som det står Born to be famous på. Tror inte det stämmer men vem vet?
Till den hade jag
  • Kavaj - jc
  • Jeans
  • raggsockor
  • lockat hår
coolt
/med kärlek mandyy

Öppet hus

Idag har jag spenderat min förmiddag på öppet hus på min brors skola (min gamla från 7an till 9an). Vi gick runt och kikade lite och åt en god lunch innan vi sedan åkte hem igen. Lite små minnen fick jag allt uppleva. Hur man hängde längs väggarna i korridoren, vilka lärare man sagt ett och annat till, cafeterians goda mackor osv. Haha, nej mera positiva tankar var det nog inte. Jag trivs helt enkelt riktigt bra på min nuvarande skola :)
/med kärlek mandyy

Det är dags för fredagsmys!

Jag tror jag tjuvstartar lite med godiset :) tihihi



/med kärlek mandyy

I got a feeling that tonight's gonna be a good night

Kvällen ska jag spendera med mycket goda vänner i Hallsberg vid namn Emelie, Jessica och Bella. Åker dit vid 18snåret och kommer hem ikväll igen. En plan finns, förutom en massa tjejsnack som vanligt, vi ska hyra en film och äta godis! Sounds good to me :)






det här är bilder från förra kvällen jag spenderade med dessa brudar :)

/med kärlek mandyy

Robinsson

Det är väl kul med intriger och pakter, människor som är stensäkra på att de ska få vara kvar och sedan blir utröstade. Bråk om mat och åsikter. Tävlingar och personen som är bäst lämpad för att vinna hela robinson ses som hotad och röstas ut. Det är underhållning som tydligen fungerat hur länge som helst och även fungerar nu. Och jag tittar på det, gör ni? Föresten skulle jag inte säga nej till att åka till en tropisk ö heller, fast i sånt fall på semester med god mat och dryck!

/med kärlek mandyy

RSS 2.0