-20

Fyfan, vad kallt det är ute. Har stått ute i detta kalla väder i ca 2h eftersom hovslagaren var här och skodde hästarna. Jag trodde mina fingrar skulle trilla av.
Det ända som var bra var att komma hem till en varm brasa och en kopp glögg. Ska snart iväg i kylan och ta in pållarna också men då väntar en varm dusch på mig när jag kommer hem.
/med kärlek mandyy

Julstämning

Julstämningen är på topp idag! Mamma springer runt och pyntar och jag ska väl snart hjälpa henne lite. Hon spela också julmusik på högsta volym så nu när jag sitter och skriver mitt svenska arbete hör jag ljuva toner av EMD i mitt öra. Det är absolut inte något jag skulle lyssna på i vanliga fall men deras julskiva är väldigt fin :) speciellt låten välkommen hem.

Tänkte att mina läsare också skulle få uppleva lite av min julstämning så varsågoda och lyssna!
/med kärlek mandyy

Check it out

Åkte in till marieberg med resten av familjen i förmiddags för lite shopping och mat. Skulle inte handla något förutom kanske någon julklapp men jag kom hem men noll julklappar och ett par vinterskor (på tiden!) och en tröja till mig själv istället. Hittade även lite andra smågrejer :)
Har även varit duktig idag och gjort en stor del av min svenska "uppsats" och skrivit på en dikt som ska lämnas in. Tycker den börjar bli helt okey nu!
/med kärlek mandyy

I will try

Sitter och kika på idol med tårar i ögonen efter att Olle sjungit Coldplays underbara låt Fix you. Vet egentligen inte vad det är med den låten, introt får mig tjutfärdig på en gång och så fort jag hör texten kommer tårarna. Den är så himla fint och ledsamt. Den berör som ingen annan låt och är helt klart en av mina favoritlåtar någonsin! Att Olle gjorde den galet bra var tur, det är inte roligt att höra en så bra låt förstöras.
/med kärlek mandyy

A feeling that you cannot hide

Sitter och tittar på bonde söker fru och småskrattar. När jag var liten sa jag alltid att jag skulle söka men nu på senare år har jag ångrat mig, haha. Känner mig lyckligt lottad som har en sån fin pojkvän som jag har. Idag har vi varit tillsammans en längre tid och det är inget vi brukar fira men han var ändå så gullig att han köpte med en kartong geisha hem :) sådana småsaker gör att man känner sig uppskattad! En liten guldkant på vardagen liksom.
PS. i love you
/med kärlek mandyy

Give a little more

Har precis avslutat någon timmas engelska plugg om en artikel jag ska berätta om på torsdag. Lika bra att börja redan nu eftersom jag blir galet nervös av att stå inför folk och prata, inte minst på engelska.. Det var iaf en väldigt intressant artikel jag valt, den handlade om den katolska kyrkans syn på kvinnor. Nu ska jag gå ner och titta på ensam mamma söker :) och njuta av det sista lilla som är kvar av helgen.
/med kärlek mandyy

Give a little more

Lite seg på det här med bloggandet nu men har så jäkla mycket att göra jämt. Idag gör jag ingenting vilket är underbart! Sitter och fikar lite och kollar skidor med 2 grabbar. Förut var vi ute och åkte bil för nöjes skull! Är sugen på att se Harry Potter någon dag men får se hur det blir med det :)
/med kärlek mandyy

:)

för att idag är jag lycklig!
/med kärlek mandyy

Hot or not?

Jag gillar
  • pensionärsjävlar som jag spelat in och ska kika på nu under en varm filt i soffan
  • att duscha vaaarmt!
  • varmt te
  • min pojkvän som alltid är varm, snäll och söt
  • sova i min varma mysiga säng
jag gillar helt enkelt inte kyla.
/med kärlek mandyy

Please stay

Idag har jag fått en del gjort för en gångs skull. Längtar ordentligt tills kvällen drar igång mer. Då ska jag gosa ner mig i soffan med min pojkvän som jag saknar väldigt mycket nu för tiden, känns som han aldrig är hemma. Hela julen ska han jobba med.. Mamma har bakat cheesecake som vi ska äta till efterrätt sen. Ska väl kolla på Så mycket bättre också. Förra veckan gjorde Petra (September) en kanonversion av Petters låt mikrofonkåt! Det är härligt hur mycket man faktiskt kan göra om en låt.

/med kärlek mandyy

RSS 2.0