Ni vet..

.. att idag är sånn där dag i livet som man kunde ha hoppat över. Gav den något bra med sig? Nej.
/med kärlek mandyy

Julskyltning

Har varit på julskyltning här i vingåker nu i eftermiddag. Det var inte så mycket att se men det kom en tomteparad med en massa söta tomtenissar och hästar :) som kastade ut godis. Pizza blev det ikväll och snart ska jag ner och kolla vem kan slå filip och fredrik. Har hört rykten om att det bakats både pepparkakor och snickers idag och har man tur kanske man får smaka!



/med kärlek mandyy

Unbelieveable

Jag har städat hela Steff's rum. Dammsugit, dammat hyllor osv. Sedan skulle jag fixa iordning i vårat badrumsskåp (i badrummet alltså), när jag nästan var klar tänkte jag ta och damma ovanför skåpet. Jag ställer mig på toan för att nå och gissa vad som händer? Toalocket går sönder och jag ramlar ner i toaletten. Så nu kan jag lägga till: Ramlat ner i toalett på min klantighets lista. Som tur var skar jag mig inte. Och hans mamma kom upp i en hejdundrande fart så det hela blev rätt pinsamt :$. Jag måste sluta klanta till det jämt..
/med kärlek mandyy

Biologi

Nästa veckas biologiuppsats avklarad! Hur duktig är jag inte på skala 1-10? Det underlättade kanske lite att jag skrev om just hästar. Det är ju intressant och hade ju en jäkla massa material och böcker hemma redan. Men ibland ska det väl få gå som en dans? Det tycker i alla fall jag!



/med kärlek mandyy

Playing with my heart

Kvällen har jag laddat upp med Harry Potter och halvblodsprinsen, kinamat och den ska nu fortsätta med ännu mer mys i soffan. Låter som en bra kväll enligt mig!
'
/med kärlek mandyy

What I've got?

Låten är färdig sedan några timmar tillbaka och jag är faktiskt nöjd som tusan :). Ackord och text är fixat alltså, jag ska spela både piano och gitarr till så nu tränar jag och tro det eller ej men det låter helt okey! I LOVE MUSIK!



/med kärlek mandyy

Kreativt

Jag borde vara kreativ, men det går inge bra. Jag ska skriva texten till min låt men det har bara kommit en rad. Fasen, man kanske måste vara på rätt humör, jag har ju ont i halsen. Haha, nej nu försöker jag igen :) go mandy go!



/med kärlek mandyy

Hungry heart

Min dröm är att kunna föra mig på scenen som en riktig artist. Höra publiken jubel och det ska vara för att det är jag som är på scenen. Strålkastare, band bakom mig, mikrofon framför mig, gitarr i handen och bara rocka järnet. I helgen ska jag försöka skriva en låt till mitt musikprojekt, tror dock inte att det kommer bli någon världshit precis, haha. Det skulle vara coolt att bli artist en dag, men ändå vet jag inte om jag skulle orka med. Det är bara de där små korta momenten som känns som en underbar evighet jag vill ha, inte resten. Jag vet att jag är lite smått konstigt men jag är väl antagligen trött och inspirerad av kvällens idol!

/med kärlek mandyy

Cat fights

Tjejer som bråkar. Jag är så jävla trött på det. På alla människor som ska ställa till det för varandra så mycket som möjligt. Varför? Killar är inte alls likadana, de slår varandra på käften en gång och sen är det bra eller hur ska man säga?! Sammanfattat: Jag är trött på skitsnack!



/med kärlek mandyy

Mycket musik nu och det gillas

Kör, gitarr, sång, dans.. :) Nej, nu ska jag spela gitarr igen.



/med kärlek mandyy

RSS 2.0