Relax and let go

Ibland blir livet lite upp och ner. I veckan har mitt liv varit en bergochdalbana och nu känns det som om det äntligen kommer till stoppet där man hinner andas ut en stund. Andas och tänka på vilka galenskaper man varit med om och hur mycket pirr man haft i magen igentligen. I vissa bergochdalbanor kan man skratta så tårarna sprutar. Det har inte jag gjort. Jag har nog mest bara varit ledsen och haft ont i magen pga. all stress. Det känns som om jag inte har sovit på evigheter men jag får helt enkelt vänta till söndag. Jag tror faktiskt att det är bättre att jobba än att gå i skolan, iaf om man inte behöver ta med sig jobbet hem. Snart ska jag ta tag i lite mer pluggande men denna gång blir det något roligt -jag ska spela gitarr och piano!
/med kärlek mandyy

Sibylla

I lördags på hemvägen blev det sibyllakäk och jag ändrade min mat flera gånger och jag tror personalen inte gillade mig värst mycket. Anledningen till att jag fick byta var att det var pluppmos de serverade och jag fick beställa in pommes frites istället. Mamma försvarade mig och till slut fick jag köttbullar och pommes med ketchup!
/med kärlek mandyy

Fotografering

'
/med kärlek mandyy

The studio

Var i göteborg i lördags med jessica, jessica och emelie för att fotograferas och vara "modell för en dag". Först gick vi på stan i några timmar men jag shoppade endast ett nitarmband och sparade istället mina pengar till fotona. Vi var på the studio där vi blev sminkade och fixade håret och blev sedan fotade av en tjej. Jag fick med mig 11 bilder hem och ska snart få två till. Kommer slänga in ett smakprov av bilderna sen :)!
/med kärlek mandyy

Tidsbrist

Jag har inte bloggat på hur länge som helst, eller ens suttit vid datorn på ca 2veckor. Det är helt sjuk då jag för 2år sedan satt vid datorn all min lediga tid. Men jag antar att jag spenderar den med min kära pojkvän istället så det gör inte så mycket. Men bloggandet ska dock bli bättre!
Det är väldigt mycket som hänt på sistone men en riktigt rolig sak som hände förra helgen var att jag var på Pontus 20års fest i Norrköping. Där träffade jag en hel del trevliga människor och sedan bar det ut på krogen. Blev dock lite för onykter och vaknade dagen därpå med en 50kg rottvailer i sängen och med tröjan ut och in och bak och fram. Riktigt snyggt jobbat! Eftersom vi sov hos Pontus och inte kunde köra bil hem på en gång blev vi kvar där hela eftermiddagen :). Vi åkte in till stan med han och hans flickvän Antonia och shoppade lite och sedan hämtade vi hem galet stark thaimat.
Tanken är att vi snart ska bege oss dit igen till dessa trevliga människor :) och jag hoppas det blir av!
/med kärlek mandyy

Working out

Idag har jag fått coopertestet överstökat och med det menas att jag sprungit 2km på tid. För er som inte känner mig bra så är springa bland det värsta jag vet, det är bara så tråkigt och det blir inte roligare för att jag har världens sämsta kondis också. Men idag tog jag mig i kragen och sprang och efteråt hade jag ont i bröstet, huvudet och var yr. Efteråt belönade jag mig själv genom att köpa en cola! Jag var även så duktig när jag kom hem att jag cyklade ut till stallet och red i 1h. Så till helgen har jag nu i åtanke att jag kan äta en HIMLA MASSA GODIS utan att ha dåligt samvete! hihi :)
/med kärlek mandyy

Dagens gladaste

Ibland när man får något oväntat och blir överraskad kan man bli så glad att man nästan vill börja gråta. Idag gjorde mamma dagens goda gärning när hon kom hem med bullar åt oss alla. Fasen vad glad jag blev och vad gott det var!
/med kärlek mandyy

By night

Igår beställdes en studentmössa och det kändes för jäkla roligt! Det känns som att den här skiten kommer ta slut någon gång, äntligen..
Idag hade jag en kort dag och det är jag himla glad över. Hade musikproduktion där det var genomgång på logic, svenska där vi kollade på film (som verkade bra för en gångs skull) och sist gitarrlektion där vi lyssnade på låtar och bestämde vilka vi skulle spela.
När jag kom hem anmälde jag mig till högskoleprovet, gosade ner mig hos min älskling i soffan och kollade på film och sedan sussade jag en stund på hans bröst.
Jag har varit duktig och skrivit lite på projektarbetet också och spelat gitarr :)
Nu lugnar jag ner mig efter en dusch och sitter i soffan och kollar idol, snart med en kopp te i handen.
/med kärlek mandyy

Stop and stare

This town is colder now, I think it's sick of us
/med kärlek mandyy

Dance in the dark

Hur kan jag redan vara så jäkla skoltrött? Försover mig typ varje morgon och det är ett under att jag orkar upp till skolan. När jag väl är där är det väl inte pest men det är just det att gå upp tidigt och ta sig dit med buss. Det är långt och man måste gå upp tidigt. Men vad fasen, det är ett år kvar, det fixar jag!

/med kärlek mandyy

RSS 2.0