Ikväll..

..söker Anna Anka assistent på tv 3 & det måste jag ju bara se. Säkert helt värdelöst men endå :)
/med kärlek mandyy

Swimming

Igår simmade jag föresten på idrotten, och sedan svimmade jag, ca 4ggr. Ingen aning om varför? I omklädningsrummet var det och då kom en tant från receptionen springande med banan & vatten. Jag gillar inte banan och denna var dessutom halvrutten! Åkte hem sen iaf, vågade inte chansa genom att vara kvar.
Synd att det ska bli såhär varje gång jag badar för det är ju andra gången det händer nu.
/med kärlek mandyy

Färjestad!

Sitter och kollar hockey, färjestad mot skellefteå. Har inte haft tid eller lust att blogga så mycket och har ingen egentlig anledning. Man tappar intresset ibland bara men jag har som mål med ett inlägg om dagen. Inte ens det har jag lyckats med. Jag lyckades däremot med MVG på kemiprovet, tur! Nu får jag hoppas att färjestad lyckas ta sig till semifinal, annars blir jag ledsen. Just nu står det 1-1.
/med kärlek mandyy

Kalas med en massa gott!

Har tagit en massa bilder idag på min supermackor som gjordes till födelsedagskalaset & våran frukost på sängen som bestod av wienerbröd, chokladbollar & oboy. Trodde jag inte skulle kunna slänga in dom eftersom jag inte har mobilkabeln med men tydligen kunde jag skicka dom till datorn via blue tooth :)
Morgonens frukost på sängen
Födelsedags mackor, borde kallas mandy's-monstermackor
/med kärlek mandyy

Grattis älskling

Dags att byta man kanske? Min gick och blev 20år igår och det låter ju lite gammalt ;) eller vad säger ni? haha
/med kärlek mandyy

Imorgon är det våffeldagen!

Vi firade till det med våfflor ikväll istället & det satt fint må jag lova!
/med kärlek mandyy

My super sweet 16!

Sitter och kollar på my super sweet 16 just nu eftersom jag är sjuk, fortfarande.. Fasen vad människor i USA ska vara rikast jämt. Okej, det kanske är så i Sverige också? Vad vet jag eftersom jag bor i en liten håla. Men iaf, vem fasen lägger flera hundra tusen på ett födelsedags kalas? Sedan tänkte jag på när tjejen i det här avsnittet skulle dela ut inbjudningar och alla som fick komma blev helt galna men å andra sidan verkar de inte ens känna tjejen. Jag skulle nog inte uppskatta om folk jag absolut inte kände kom på min otroliga fest bara för att den var så dyr, planerad & för att de ska få vara med i tv. Då har jag hellre några goda vänner över hemma på en liten födelsedagsfest istället :)
/med kärlek mandyy

Min sysselsättning en sjukdag..

Inatt har jag nog inte sovit en blund känns det som, jag blir bara sjukare & sjukare. Idag har jag underhållit mig med OTH, sova, scrapbooking & så har jag färgat mitt löshår. Eftersom jag har fått så långt hår att jag inte använder det längre, klippte jag av det till slingor som färgades i brun/svarta & röda slingor :). Den röda blev dock inte lika knallröd som planerat men skitsamma. Fördelen med detta är att jag slipper färga mitt vanliga hår och då kanske ångra mig, sedan sliter det väldigt om jag vill ha slingorna blonda igen så detta blev den perfekta lösningen! Slänger ut bilder någon dag när jag har slingorna i håret.
/med kärlek mandyy

Filmtips

Flickan som lekte med elden blir mitt filmtips. Såg den igår och den var galet bra! Däremot tycker jag dessa filmer har väldigt äcklande scener på vissa ställen men spänningen tar över som tur är.

/med kärlek mandyy

Typiskt..

Jag hann bara spela klart på öppet hus innan jag kände att jag inte mådde bra. På väg hem bev det bara värre och värre & väl hemma fick jag krypa ner och sova. Jag har blivit sjuk, fasen också.. Huvudvärk, halsont och frossa. Har försökt att sova bort det och nu mår jag iaf lite bättre. Ska försöka ha en bra lördagskväll med mys och god mat så kanske det försvinner till imorrn.
/med kärlek mandyy

RSS 2.0