Hissa eller dissa?

Allsång på skansen är ikväll och det är faktiskt sommar för mig. Däremot tänker jag dissa Lotta på Liseberg hårt. Det går inte att göra ett program som är en blandning av allsång och bingolotto. De flesta låtar och artister är dåliga och vem fan orkar kolla på bingot förutom kanske pensionärer? Inget ont mot mormor men nej tack för min del! Allsång på skansen ska det vara annars kan det kvitta :)

/med kärlek mandyy

Hundbad

Ikväll åkte jag med familjen och mina hundar och badade. Är det inte härligt med hundar som badar? Det tycker jag i alla fall. Naik och Elvis dyker i vattnet och letar efter bollar och fnyser ut vattnet de fått i nosen. Schamponeras och simmar ut tills de inte orkar mer. Sen blir dom ledsna när man ska åka hem och de rullar in sig i en handduk i bilen. Mys :)

                



Trend?

Jag har kommit på en sak som irriterar mig lite smått. När de flesta jag känner håller på och skriver <3stefan (eller i detta fall sin egen pojkvän/flickväns namn) på msn eller liknande. Jag älskar min pojkvän och han vet det däremot behöver jag inte hålla på och skriva det på alla sidor som t.ex. bilddagboken, msn osv. Värre är det också när man lägger ut lååååånga texter circus varje dag om hur mkt man älskar personen etc. säg det direkt till honom/henne istället så slipper jag få veta för jag bryr mig inte ärligt talat, jag undrar om många andra gör det heller? Det är väl sött om man gör det någon gång men sedan tröttnar folk på att läsa skiten. Och sedan stör det mig när jag inte heter hjärta och min pojkväns namn framför eller bakom så frågar väldigt många om vi inte är tillsammans. Herregud klart vi är! Jag vill bara inte följa denna såkallade "trend". Dumt, älskar man någon säg det till personen! Det gör i alla fall jag :)

/med kärlek mandyy

Kusinvitamin

Min kusin Simon kom hit nu ikväll :) verkligen jättekul eftersom jag har saknat honom. Har spöat skiten ur han och min bror i kubb och nu är det kladdkaksbak som gäller.

Beachdays

Jag älskar att bara ligga på stranden och njuta av den varma solen och då & då gå ner till det lite småkalla vattnet och ta sig ett dopp :). Speciellt härligt är det när man ligger där och silar sanden mellan tårna med sin älskling. Detta var precis vad jag gjorde i söndags. Däremellan blev det bollkastning i vattnet, glass, jordnötter, fanta, uno och skitgubbe. Sedan blev det även bad i poolen :). Glömde nämna att vi tog cabben dit också, supernajs när det är så varmt.

/med solig kärlek mandyy

Avslutning

Sista dagen på kollot idag vilket innebär endast en vecka kvar av mitt arbete, yes! På morgonen var det staffetter av olika slag som gällde. Klädstafett, irländskjulafton, basket, bandy, längdhopp, spika spik m.m. Därefter var det vattenkrig :D! Ledarna som var ca 15 st mot alla 80 ungar men vi fyllde en massa hinkar med iskallt vatten så vi var grymma iaf. Kanonkul, 4 av 5 toasts! Sedan var det prisutdelning, mat och uppträdanden av barnen på scenen i laxå "centrum" och dom  var super söta och duktiga. Sist var det godisregn och sedan slutade vi :). Nu har jag precis packat klart för jag ska till min älskling i helgen. Fast ikväll ska vi först till kumla tror jag och grilla med en massa folk från hans gamla klass eller om det var några andra med :) kommer nog bli skoj tror jag. Jag älskar vädret men har skoskav..

/med kärlek mandyy

Dagens kvällsmat

Ikväll när jag cyklade hem från stallet svalde jag en fluga. Stallde mig i diket och hulkade men den åkte ner iallafall och bredvid står morsan och asgarvar. Från mina ögon sprutar tårar men jag får ändå fram -ingen kvällsmat behövs till mig :) med ett leende!

/med kräklek mandyy

Veckans musiktips

Melody club - The only ones
lyssna, kommentera, njut

Bara vanligt vatten

På kollot idag kom brandbilen och barnen + vi ledare fick ha en liten klädstaffett med alla brandmännens kläder. Mitt lag vann sjävlklart! Sedan blev vi nersprutade av brandslangen. Det blev också vattenkrig senare på eftermiddagen och det var några busungar som absolut skulle skvätta ner mig. När jag kom hem åkte jag direkt till vårdcentralen för att ta spruta mot livmoderhalscancer. Sen bar det av mot Revelnbadet :) det var sjukt skönt! Nu har jag lirat lite gitarr en stund eftersom att jag väntar på att min pojkvän ska bli klar med bilen och mamma med maten. Flintastek, mums.. Igår var det premiär av allsång på skansen och morden i midsommer så nu känns det äntligen som riktig sommar nu när också solen värmer & bränner. 
Sommarkänslan är på topp!

/med kärlek mandyy

Det är jobbigt att jobba

Speciellt om man får cykla till en sjö och sola och bada hela dagen med en massa barn :)! Våra hästar har flyttat idag till våran sida vägen och dom verkar trivas men får åka ut ikväll och kika till dom iaf.

/med kärlek mandyy

RSS 2.0