No sacrifice, no victory

Fasen vad det ska regna idag! Hann ut en stund med pållen då det var uppehåll som tur var. Nu ikväll har jag lagat tacopaj och ska snart slänga mig framför tvn i en filt med en skål godis på magen och kolla på så ska det låta. Joacim Cans ska vara med idag så det kan jag ju inte missa!
/med kärlek mandyy

We almost had it all

Idag var min sista normala skoldag i gymnasiet någonsin :)! Imorgon är jag ledig och på måndag med. På tisdag ska jag åka och lämna in nycklarna till skåpet och sedan är jag ledig resten av veckan från skolan, dock har jag skrivit upp att jag ska jobba. Men det är alltid gött att tjäna lite pengar! Har nyss varit ute på en promenad med vovven och tänkte nu gå och slänga mig framför tvn.
/med kärlek mandy

Tell you something

Dagen har bestått av mycket motion eftersom jag cyklade ut till stallet imorse och sedan begav mig av till skolan för att endast ha en idrottslektion. Resten av dagen har jag skrivit på min historiauppsats som nu är så gott som klar. Ikväll ska jag köra min kusik till hans träning i örebro så passar nog på att ta en shoppingrunda och en fika :)
/med kärlek mandyy

I can do it

Idag blev också en bra dag :) är redan hemma och försöker jobba på mitt historiaarbete och det går faktiskt bra! Sitter just nu och tittar på top model och tar en paus i pluggandet. Det känns onödigt att åka in till skolan nu när det ända man gör är att prata betyg och skriva utvärderingar men jag ska inte gnälla för det är skönt att vara hemma tidigt och ha sovmorgon. Fick föresten vg på fysikprovet, bara ett poäng från mvg ;) kändes aningen surt men jag är jätteglad. En annan positiv överraskning är mitt mvg i Ensemble B, det kan jag lova att jag blev förvånad över :D
/med kärlek mandyy

Jag minns bara allt det bra

Fysikprovet kändes bra men det som är bäst är att jag gjort mitt sista prov för gymnasietiden nu! Detta firas med god mat och mys ikväll. Har tagit en promenad i solskenet idag också :) Shit, vad jag längtar till studenten och sommaren!
/med kärlek mandyy

Electric heart

Idag är det nog en sån där dag som man brukar kalla turdag. Jag fick reda på att jag får MVG i musikrpoduktion, projektarbete och idrott och detta firades genom att pappa bjöd på glass :) Imorgon blir det däremot en jobbig dag eftersom jag har kursprov i Fysik B. Wish me luck!
/med kärlek mandyy

Be the one

Idag har jag solat :) tänkte jobba lite på brännan innan studenten. Tror inte det kommer bli så mycket skillnad men då har jag ju iaf försökt, haha. Har även spenderat en stor del av dagen till att laga mat. Mamma och pappa hade bröllopsdag och stack ut och åt så då lagade jag kycklingpaj och på dagen lagade jag spagetti och baconsås :) Jag ska nog öppna en egen restaurang! Nej, nu ska jag kika two and a half men.
Mamma har föresten köpt hem jordgubbar till kvällen. Årets första, eller ska jag säga sommarens..
/med kärlek mandyy

Forever and a day

Jag har ont i hela kroppen. Har kört hö nu på eftermiddagen vilket bidrog till ont i ryggen. Jag har även asont i fötterna eftersom jag dansade vals imorse i mammas högklackade skor. Inte bekvämt kan jag lova! Får hoppas på en liten massage innan jag sover :)

/med kärlek mandyy

Hoping for sunshine, preparing for rain

Var hemma redan efter tio :) sov dåligt i natt så bestämde mig för att åka hem direkt efter nationella provet i Engelska C. Skrev en uppsats vilket förhoppningsvis gick bra! Nu ska jag lägga mig framför tvn en stund och sova/mysa. Sedan ska jag koka mig lite nudlar hade jag tänkt, mums!
/med kärlek mandyy

She's got her lipstick on

Ska snart fika och fara hemåt igen. Helgen har jag spenderat här i vingåker. Igår åkte vi på en liten roadtrip med Olle vilket var väldans trevligt. Vi hann även med att ta en shoppingrunda och en fika i Katrineholm på lördagsförmiddagen. På kvällen bänkade vi oss framför melodifestivalen och jag blev väldigt förvånad över att Eric Saade kammade hem tredjeplatsen. Jag hade tippat på runt 20e plats för honom. Olle som vi åkte iväg med igår är förövrigt Eric Saades lookalike. De skulle kunna vara brorsor.
Ikväll ska vi hem till mig och kolla hockey och heja fram Sverige till ett vm-guld! Pappa är hemma igen efter nästan en månad i Kina så det ska bli kul att träffa honom :)
/med kärlek mandyy

RSS 2.0