Veckans musiktips

Är det bara jag som tycker vinnarlåten i Eurovision är galet bra? Såg ju inte finalen så har upptäckt detta först nu.
/med kärlek mandyy

Veckans sötaste!

Jag måste bara säga att min pojkvän är sötast i hela världen!
Hade haft en galet jobbig dag innan och när jag gick upp nästa morgon fick jag faktiskt tårar i ögonen (lägg märke till att gurkorna är skurna som hjärtan).
I love you<3
/med kärlek mandyy

Mys i solen!

Kom ut i hagen och Ina låg ner och sov. Eftersom hon är så mysig kan man alltid gå fram till henne och gosa, därför passade jag också på att fota med mobilen.
Mmsade denna bild till mamma i grekland, sött va?
/med kärlek mandyy

Long days..

Som sagt är mina föräldrar och min bror och gottar sig i solen på en ö i Grekland medan jag är här hemma och stressar järnet. Hundarna ska gå ut, ha mat, gå ut igen, hästarna ska smörjas, ridas, matas, jag ska laga mat, äta mat och sedan ha tid med läxor också. Nu idag har jag äntligen haft min lediga dag! Jag har tagit det rätt lungt och nu är alla prov klara så på måndag börjar estetrepen. Har fått MVG i slutbetyd i Biologi A, Kemi B och Engelska B. Så nu mår jag bra över det. Matte D återstår att se, jag håller tummarna på min inlämningsuppgift! Igår var Linnea här och hon red ut en sväng på Nerina, vilket gick mycket bra! Nerina drog iväg med henne i galopp en gång men Linnea lyckades bromsa och sen garva hon.
Nu väntar jag på att min älskling ska ringa, han jobbar jämt... :( jag hatar det här!
Om jag inte gått ner ca 5kg den här veckan så vet jag inte, herregud vad jag har sprungit runt!
/med kärlek mandyy

Grattis sötnosan min!

Min sötnos blir 11år idag den 24 maj :)
Det är galet vad tiden går fort.
Grattis Nerina<3
/med kärlek mandyy

Med ena foten utanför

Nu har jag äntligen myst ner mig under en filt i soffan med en dricka. Dagen har spenderats med matte, matte och matte. Hoppas nu äntligen ha klarat redovisningsuppgiften men det blir jag varse imorrn när jag frågar läraren. Imorgon åker min familj (alla utom jag och Stefan) till Grekland. Hmm, jag är inte alls avundsjuk.. Sol, bad och all inclusive.. Nej, inte alls avundsjuk!

/med kärlek mandyy

Things that make me think

Jaa, vad ska man skriva som väcker intresse?! Har spenderat dagen med fysikplugg vilket ledde till noll (0) klarade uppgifter. Vilket bevisar att jag är en fet nolla! Sedan har jag motionerat lite i form av cykling med Samuel och Steff. Nu ikväll har vi åkt en del bil och lagat mat - tacos. Det blev iaf gott! Sitter och väntar på vad kvällen har att erbjuda. Kommer förmodligen bli besviken när jag inser att det blir tv (utan godis). Blir väl lägga sig tidigt ikväll om ingen vill underhålla mig med typ en grillfest eller åtminstone lite socialt umgänge med några trevliga personer skulle duga.
Imorrn är en ny dag och jag hoppas den blir bättre än idag.
/med kärlek mandyy

Världens sjukaste dag..

I tisdags hände verkligen allt som inte får hända. Inte nog med att jag har det galet stressigt i skolan utan annat skit ska också få distrahera mig. Då fick jag iaf ett vigselbevis hemskickat. Jag ska inte gifta mig! Pappa fick panik, öppnade vigselbeviset och insåg att hans dotter ska gifta sig med Hassan från Skåne. Han ringer då mamma som ringer mig och jag skrattar så jag dör. Sedan inser jag att han kanske försöker få uppehållstillstånd via att gifta sig med mig. Två dagar var det kallabalik innan vi fick redan på att personnummret var fel. Han skulle inte gifta sig med mig utan alla 4or hade blivit till 9or och då blivit mitt personnr.
Sedan på kvällen skulle jag ut och rida och då lyckades jag med en Jenny.. Däremot tappade jag inte ett piano på foten utan en 500kg häst som stog kvar där och vände och vred. Så nu har jag en vacker & ond fot. Slutade böla efter ett tag och tog mig i kragen och red ut en sväng. Tror ni inte att Nerina trampar av sig en sko då? Jo, så vi fick stå och slå på den i typ en halv timma. Som att inte jag behövde åka hem och plugga?!
Matte provet på torsdagen gick skit. Men jag har bara mig själv att skylla. Nu ska jag försöka mig på en lugn helg men det ser just nu inte så ljust ut på den sidan heller. Jag vill verkligen att skolan ska vara slut nu! Jag orkar verkligen inte mer..
/med kärlek mandyy

Så här har min ledighet sett ut

Torsdag: Var ute och piffade till Nerina ordentligt! Nu är all vinterpäls borta och manen kort och fin som en ponny ska ha den. Gjorde även rent schabraket. Allt detta var iaf mkt nödvändigt och sedan tog jag såklart en ridtur också :)
Fredag: Åkte in till Örebro där det bjöds på tacos hos min farbror. Sedan åkte jag, Stefan, min bror och kusin in på bio. Vi såg Robin Hood som var bra men jag hade förväntat mig mer om jag säger så ;)
Lördag: Jobb! Jag sålde korv, hamburgare och fika :) mitt sparkonto ökade med ett antal hundringar och jag har ett rätt kul jobb så why not?!
Söndag: Skitdag. Inget gick som jag tänkt mig och jag surade nog mest bort hela dagen..
Måndag: Var hemma och tog tag i lite små saker som behövdes. Inte värst bra dag idag heller om man säger så. Men jag biter ihop och kämpar på. Snart är det sommarlov och då är iaf ett av mina problem ur världen!
/med kärlek mandyy

Get a little of this

Sitter just nu och kollar top model när jag egentligen borde plugga matte, men får väl ta tag i det snart. Idag har jag friserat min pålle. Hon tappade halva sig själv i hår och sedan klipptes man och svans så hon ser ut lite mer som än söt liten ponny än som en skogsmulle igen. Jag älskar att vara ledig i hela fyra dagar föresten :) fast jobbar på lördag men det gör inget för jag tjänar ju pengar!
/med kärlek mandyy

RSS 2.0