Allt om mammor denna dag

Ridturen i solen var härlig, dock blev det bara skritt men jag hoppas hon blir bra snart. Nu kollar jag på mammagala på 4an, lite segt men har inget annat för mig så :). Tidigare idag lagade jag och min bror mat till mamma.

/mandyy

Morsdag

Mammas dag idag så Stefan, jag och  Andreas köpte en "klänning" eller ngt liknande till henne. Hon verkade nöjd :)! Vaknade runt elva och käkade lite frukost, blir väl snart lunch så. Imorse tog jag föresten ut två glas och hällde juice i dom. Jag saknar min älskling<3!
Kvällen igår spenderades hos grannarna Andressons och det var väldligt trevligt, Ellenor vann Robisson och det sög ju. Pratade iaf med min sötnos 2ggr igår (A) hihi, men det är ändå inte samma sak.
Jaja, carpe diem eller hur säger man?

/med kärlek mandyy

Veckans musiktips

White Lion - When the children cry
lyssna, njut, kommentera

Sen en tid tillbaka

Nu har jag äntligen en ledig stund för lite skrivande här i bloggen :)

Långhelgen var helt underbar. På torsdagen åkte jag till min älskling där hela helgen spenderades. Vi åkte till örebro där jag faktiskt inte köpte någonting. Däremot fick jag följa med in på bikbok eftersom Stefan och hans vän Olle skulle köpa brillor och det var även pinsamt att hålla i påsen sen så jag fick hålla Stefans och Olle lindade in sin i en tidning.
På fredagen gick vi sedan upp vid 6 eftersom vi skulle åka upp till Stockholm hade vi tänkt. Det var ett litet förfirande av våran 4månaders dag. Vi åt en supermysig frukost på gamla stan och gick sedan vidare till skansen :). Där kollades det på en massa fina djur och jag klappade även en spindel och en orm. Efteråt blev det thaimat som pricken över i:et.
Resten av helgen blev bara soft. Här kommer lite bilder från skansen.





På söndagen hängde vi med hans kompissar, vi fotade bl.a. kor. Dom är lite knäppa som sagt :)! Vi hade även 4månader då!<3
Vi blev även osams hela söndagsnatten och var fortfarande det på måndagen när vi åkte till skolan så vi fick stanna bilen på en parkering för att gå ut och prata. Detta gjorde att jag kom försent till skolan men nu är vi sams så det var helt och hållet värt det. Jag hatar att bråka!
Haft fysik och dataprov i veckan och båda känns som om de har gått bra! Fick även reda på att jag fått ett vg i emsemble och det är jag supernöjd med :D. Det suger föresten att gå i skolan nu för man har ju inga lektioner knappt. Men på fredagen, alltså igår, började jag klockan 11.15. Sovmorgonen var välbehövd och hade endast idrott och 2h rast sen samhäll i 5minuter. Åkte förbi mcdonalds på hemvägen och köpte lite glass & cola i den härliga värmen.  Hemma på kvällen kollade vi talang och mös järnet :). Idag jobbade jag i Porla och älsklingen åkte på bröllop. Vi ska inte träffas förens på tisdag och jag kommer döööö! Ända sen han åkte har vi smsat och han har redan ringt en gång (a). Vi måste vara världens löjligaste par men jag är ju så kär och vill inte vara ensam :$. Ikväll ska det iaf grillas och sen ska jag se Robinsson finalen. Hejjar på Jarmo men tror att Anna vinner ;).
Detta blev ett hyffsat inlägg och kanske kommer det ngt mer imorrn.

/med kärlek mandyy

bloggtorka

jag har för mkt att göra, skriver kanske på helger om jag inte jobbar eller är med älsk :)

/med kärlek mandyy

Ledig

Föresten börjar helgen nu :D:D:D:D:D

Städerska

Kursprov Kemi A = skitsvårt!!!
Emsembleprov A = bläääh
Denna dag = dö!

Har städat stallet nu på eftermiddagen och det blev superfint. Mamma och jag gjorde alltså ett mkt bra jobb. Snart ska det ätas potatisgratäng och kött. Bye people!

Beg for it

Imorse när vi kom till skolan insåg både Stefan och jag att vi inte hade några lektioner :) vi kommunicerar mkt bra ibland! Så vi käkade och tog bussen hem vid 11. Väl hemma moppade vi ut till stallet och gick en sväng med min pålle som var superbusig idag! Hem och plugga kemi någon timma (eftersom jag har kursprov imorrn) och åt glass. Klockan 4 skulle jag jobba på Porla slott, det serverades fika m.m. Det är alltid bra med lite extra pengar. Halsont efter gårdagen har jag också (y)! Nu ska vi snart sussa.

/med kärlek mandyy

Friluftsdag och sorg

Idag var våran klass ute i skogen och skulle orientera. Det pissregnade hela tiden och alla blev dyblöta efter att ha gått i träsk och blött gräs. Eftersom vi slutade vid 11 så åkte jag tillbaka till skolan där jag fick låna kläder av Stefan. Tro mig, jag var skitsnygg! Hängde med till hans svenskalektion också med sjukaste läraren jag någonsin träffat och vi kollade på en film om killinggänget som också var helt jävla sjuk. Efter en stunds väntan åkte vi hit till vingåker och nu myser vi till talang med annanas och vindruvor. Ikväll har jag bokat bubbelbad :D. 
Satt precis och kollade bilder på en kompis som tagit bort sin häst idag, jag började gråta och det väckte jobbiga minnen. Jag lider med dig och kommer minnas honom, men han mår bra nu!

/med en tår i ögat, mandyy

Weddingday

Mamma och pappa har bröllopsdag imorrn. Därför bjöd dom på grekisk mat i örebro idag :) mums! Efter det så åkte vi till min farbror med familj och fikade, trevligt värre. Nu blir det tv. Förmodligen wipe out och någon bra film.

/med kärlek mandyy

RSS 2.0