You know what

Sitter och lyssnar på musik och njuter av att ännu en skolvecka är över. Spenderar inte speciellt mycket tid framför datorn nu för tiden, har helt enkelt alldeles för mycket att göra på fritiden. Jag har två superhärliga jobb att sköta, två hästar att sköta om, en vovve och en pojkvän att gosa med, ha sjukt roliga stunder med min helgalna mor, måste även tänka på att spring och träna. Allt detta samtidigt som jag pluggar.

Idag ska jag jobba hela kvällen på bowlingen :) kommer bli jätteskoj! Imorgon går jag upp supertidigt och åker till travet för att jobba där. På söndag tar jag däremot en dag ledigt, haha.
/med kärlek mandyy

Tentaplugg

Har pluggat som tusan nu i två dagar. Har min första tenta på universitetet imorrn och jag känner inte direkt att de kommer gå bra.. Det är så mycket nya ord och en massa modeller att lära in och förstå och det är en stor röra i mitt huvud. Tänkte ut och springa en sväng nu och ta en paus i pluggandet så kanske jag fattar bättre sen.. Eller inte? :) haha

/med kärlek mandyy

Sneaking up on you

Spenderade fredagen på marieberg med min kära mor som tagit ledigt :). Hittade en hel del fint att plocka med hem i påsar och det slutade med att vi shoppat upp ca 3000kr tillsammans. Som tur är kan vi använda samma kläder. Lägger ut bilder på lite smått och gott nu så får ni se resten någon annan dag då jag har tid och lust.
I denna bild ska ni lägga märke till fjäderörhängena för dom är nyinköpta!
Rock stole my <3 away
Gosemysehuvtröja med texten MORTALITY på ryggen. Ny favorit!
/med kärlek mandyy

Always on the go

Nu är arbetet så gott som klart :) ibland är man bra duktig alltså! Tänkte ta ledigt från skola och träning i eftermiddag och hoppas på att min pojk vill följa med ut i hösten och leta kantareller med mig!
/med kärlek mandyy

I'm still around

Passade på att jobba idag eftersom jag fick förfrågan :) skitkul! Skolan gör också livet lite enklare just nu. Jag tycker om att lära känna nya människor. De vet inget om mig, jag vet inget om dem och man kan på så sätt börja om. Just nu försöker jag fräscha till mitt utseende lite med en klick färg i håret. Dock är jag feg och kör på blondering som vanligt :)
/med kärlek mandyy

It ends with cake

Oj vilket partaj det blev igår :) det var hur roligt som helst! Nu ska jag snart iväg på nästa partaj, men detta är lite lugnare och slutar förmodligen med tårta, det är jag svag för.
/med kärlek mandyy

Kräftis!

Har jobbat hela morgonen och förmiddagen. När jag kom hem åkte jag med mamma på chokladmässa och snart ska jag iväg på kräftskiva :) trevligt värre!
/med kärlek mandyy

Vart ska vi?

Sitter och försöker skriva på en rapport. Det är fasen inte lätt, usch! Jag vill ha semester i minst två veckor i något vackert och soligt land just nu!



/med kärlek mandyy

Fyra seriösa försök till en pussbild

/med kärlek mandyy

Run to the hills

Idag har jag varit "ledig" eller ägnat dagen åt egen studietid men eftersom jag var duktig och lästa klar igår så slapp jag det idag. Började morgonen med en springrunda :) hurtigt värre! När jag sedan duschat lagade jag mat och gjorde till och med lite extra så det räckte till en matlåda. Därefter dammsög jag hela huset, plockade ur diskmaskinen, målade naglarna och busade med vovven. När mamma kom hem cyklade vi sedan ut till stallet, vandrade runt i hagen några varv pga. att inte elen fungerade, red sedan och cyklade hemåt igen. Tror ni att jag kommer klara av att stå och gå på mina ben imorrn efter en sån här dag? Den som lever får se, haha.
/med kärlek mandyy

RSS 2.0