Tjejkväll

hos Jessica med Emelie och Bella. Vi lagade tacos, åt godis, kollade Kung Fu Panda, tv, skitsnack och choklad fonfue :) mkt trevlig onsdagskväll om jag får säga det själv!




/med kärlek mandyy

"Felia"

Internet har varit krashat i några dagar = inga inlägg eller ens tillgång till datorn. Och det tog en jävla tid för telia att fixa, närmare bestämt 3 dagar. Men nu är jag back on track igen och måste nu när jag har möjlighet att använda datorn fixa klart engelskan. Se ya

/med kärlek mandyy

"Hemmaspa"

Idag har jag haft mitt eget lilla hemmaspa. Det känns lite extra lyxigt och mysigt att greja med sånt här tycker jag eftersom det är något jag inte gör varje dag direkt.
Det som gjordes då var:
  • Borttvättning av gammalt nagellack
  • Fotbad
  • Ansiktsmask
  • Måla tånaglar (bieget lack med vaniljlukt)
  • Smörjde inte mig med bodylotion, honung & cocosmjölk
  • Klippte, filade och målade naglarna (röda)
  • Bubblade bubbelbad med en massa skum
  • Hårinpackning




/med kärlek mandyy

Mysdag i Katrineholm

En mysdag i Katrineholm är precis vad jag haft. Min plutt åkte till skolan tidigt och klockan nio väckte hans mamma mig och frågade om jag ville med och shoppa lite. Vi letade bl.a. bebiskläder till kusinen Vendela och en massa annat. Vi fikade på ett mysigt konditori och gick sedan och åt kebabtallrik. Jag fick även en bok av "svärmor" :) Carolina Gynnings självbiografi - Ego girl som jag läst på Sandras blogg att den skulle vara bra. Så nu blir det till att läsa lite framöver! Självklart inhandlades också en massa godis till kvällen.



/med kärlek mandyy

Doesn't mean I'm lost

You might be a big fish 
In a little pond
Doesn't mean you've won
'Cause along may come
A bigger one
And you'll be lost


/med kärlek mandyy

Den älskvärda..

..är betydelsen av namnet Amanda som även har namnsdag idag. Detta betyder andra gången på en vecka för mig, men idag blev det ingen marsipangroda :(. Inte någonting faktiskt, men som mamma skulle sagt kan man tänka på att barnen i afrika inte ens har någon namnsdag.



/med kärlek mandyy

En shoppingdag i regn

Klockan sju steg jag upp, fixade mig och begav mig till kumla. Där jag först gick vilse i 40minuter och sedan mötte emelie på en cykel och traskade hem till henne. Vi begav oss senare till öret för en shoppingrunda med käk på la baguette och skitsnack helt enkelt :) Jag kom inte hem med så mycket men örhängen, hårband, nagellack och hårspännen blev det iaf. Rätt bra för ekonomin må jag säga!
En sjukt bra vän får pryda detta inlägg.



/med kärlek mandyy

Like there never were

Det blev av att gå ut och ta höstfoton efter fikat förut, skönt att rensa huvudet med en promenad också. Däremot strejkar kameran lite nu och jag får inte in bilderna i datorn.. Ska därför skita i detta en stund och gå ner och kolla på kopps :) som förövrigt är en av de roligaste filmerna jag vet!



/med kärlek mandyy

This I know so here I go

Bondeskjorta blev det idag :) denna är min pojks men det brukar ju oftast bli så att hans kläder är mina kläder, hihi.



Nu är det vintertid och blir mörkt ute tidigt :( jag hade tänkt att springa ut idag och ta lite höstiga foton men vi får se hur det blir med det. Förmiddagen har jag spenderat som barnvakt åt Samuel och jag börjar blir riktigt bra på att spela tv-spel (kasta snöbollar på fiender) och spela spökspelet nu.

/med kärlek mandyy

9 månader

det är såhär det känns att vara lycklig, jag älskar dig<3
/med kärlek mandyy

RSS 2.0