Time to work again

Om uppdateringen imorgon blir dålig beror det på att jag jobbar 10.00-20.00 :)
Hoppas på fint väder och en massa folk som vill bada och ta sig en glass/äta så jag får en del att göra. Ska även ta med körkortsboken att läsa när jag får lite tid över.

/med kärlek mandyy

I did it all

Jag sover ingenting om nätterna men snart ska det där förbaskade körkortet inte få störa min sömn längre! Håller på att läsa igenom körkortsboken ännu en gång. Planer för dagen då? Inga alls faktiskt. Veterinären kommer ut och ska vaccinera hästarna så får väl röra lite på mig genom att ta en cykeltur dit.
/med kärlek mandyy

Sommarens första dopp

Jajjemän, idag har jag badat! Jag doppade mig hela två ggr faktiskt. Pappa körde mig till stranden på motorcykeln och det var på tiden att jag åkte med för det är andra sommaren han har den nu och jag har inte ens åkt med på nya hojjen. Fasen vad det gick! Jag ska lätt ta eget kort någon gång i framtiden och bli världens coolast brud! Sedan spenderade jag en stor del av eftermiddagen liggandes i sanden med en körkortsbok eller en kortlek i handen och även en daimstrut. Vattnet var svalkande och härligt. Eftersom allsång på skansen börjat nu ikväll känns det på riktigt att sommaren är här :)
/med kärlek mandyy

Om allt och inget

Jag som gett upp mitt letande efter sommarjobb har på något underligt sätt fått ett i allafall. Igår jobbade jag alltså på revelnbadet där det finns camping och bad. Jag stod i kiosken och sålde en väldans massa glass & hjälpte även till med matlagningen (gräddade dock mest våfflor och garnerade tallrikar). Jag blev även uppskriven på en del andra tider och det sköna är att det inte är hela veckor utan bara strödagar :)
Har försökt att ladda upp bilder från midsommar men det fungerar verkligen inte så jag struntar i det tills någon datanörd (kanske min pojkvän?) kollar på rautern.
Men varför ska jag egentligen spendera tid med att sitta framför datorn nu när det är så fint väder och det finns en massa, massa annat ute att göra? Idag har jag varit ute och åkt bil i ett par timmar. Dels för jag har övningskört och dels för att vi åkt och hämtat en iphone i karlskoga.
Just nu sitter jag och kollar på lotta på liseberg, vilket skitprogram.. Allsång på skansen ska det vara, annars kan det kvitta. Inväntar van veeteren som börjar sen istället.
Imorgon har jag tänkt att åka till sjön och ta mitt första dopp för året. Hoppas bara att solen är med mig då också!



/med kärlek mandyy

Tröttis

Jag är astrött och ska gosa ner mig i soffan med godis och film (wallander)! Skriver om midsommar ngn annan dag, imorrn ska jag iaf jobba!

/med kärlek

Körkortkörkortkörkort

Det är det stor del av min tid går till idag -att plugga till körkortet! Har plöjt ett test nu hemma på datorn och ska senare ner till trafikskolan när stefan repar. Mamma ska plocka upp mig i hallsberg och det är väl igentligen meningen att jag ska köra men nu vet jag inte hur det går med detta nedrans knä..
/med kärlek mandyy

Jag undrar..

Sitter här och tycker synd om mig själv och småtjuter och undrar vad som hänt med mitt knä. Det hoppade till lite och nu kan jag inte röra på benet utan att gråta en skvätt. Kan det vara ngt ledband eller vad är det? Ska försöka klara av natten och får väl åka in till akuten imorrn i värsta fall :'/ buhuuu
/med kärlek mandyy

Sjukamp!

Har precis fixat klart sjukampen inför midsommar.
Grenarna blir:
  • Stövelkastning
  • "Kubb"
  • Pilkastning
  • Sätt knorren på grisen
  • Irlänsk julafton
  • Tipspromenad
  • Introtävling
Jag älskar sjukampen vi har varje år. Den bjuder på så himla mycket skratt! Vem fasen klarar av att göra vissa av dessa saker nykter ens? ;)
/med kärlek mandyy

Ett sällsynt exemplar

Sitter och lyssnar på en massa musik via spotify och är allmänt på dåligt humör. Kan bero på att jag knappt ätit ngt idag kanske? En daimglass överlever man nog inte så bra på. Har iaf varit och spelat minigolf idag och jag var så pass bra att jag intog en andra plats, not bad!

/med kärlek mandyy

Boooring

Sitter i vingåker och har redan tråkigt fast jag bara varit här i kanske 3h. Har haft lilla uppkörningen idag och det gick väl bra. Sedan har jag hunnit vara på körskolan och gjort ett körkortsprov (som jag klarade), ridit en sväng och åkt till hit. Ska nog ta och försöka få bort lite av det tråkiga genom att läsa bloggar nu!
/med kärlek mandyy

RSS 2.0