Snart är det dags..



Allt packat och klart! Imorrn bär det av till solen, värmen, Grekland, Rhodos med min älskling :) UNDERBART! Detta betyder inget bloggande på en vecka men det kanske slängs in något inlägg om jag får tag på en data. Nu ska jag varva ner framför sommarkrysset och män som hatar kvinnor.

/med kärlek mandyy

Resfeber

Gårdagens köp var filmerna Män som hatar kvinnor och The Eye med Jessica Alba. Imorse kollade vi på den sistnämda, sjukt bra! Dusch blev det sen och packa lite. Fan vad killar är jobbiga seriöst.. Man ska göra allt som t.ex. planera, bädda sängen, packa åt dom och snart måste man väl följa med in på toa och torka också. Nej, nu överreagerar jag en aning men jag blir galet trött på det. Jag är inget jävla hembiträde! Tur att jag har resfeber iallafall :) och snart bär det av till Öret på Simons 18års kalas!

/med kärlek mandyy

Only the future will tell

..men jag är rädd för framtiden

Round and up and down again

Det är bra att lyckas bli sjuk igen, nu är det feber som spökar och jag kan inte förstå det för jag äter ju pencilin. Gårdagen blev alltså en ligga i soffan och blir masserad och tycka synd om sig själv kväll. Idag mådde jag likadant men var i skolan och gjorde klart mitt. Matten, kemin, engelskan, svenskan och biologin är nu så pass avklarade att jag lungt kan åka och slappa en vecka på grekland med min underbara pojkvän :)



/med kärlek mandyy 

Pull my heart away

Dagens + är fikat och ensemblen!
Dagens - är matten!

Veckans musiktips



Terra Naomi - Jenny
lyssna, njut, kommentera

Fullt upp nu

Nu ska jag ta mig en liten pyttestund vid datorn bl.a. för att skriva ett inlägg här. Jag har det ganska tufft i skolan just nu eftersom jag åker bort nästa vecka och tar igen det mesta som jag missar den här veckan. Så matte tar upp hela mina eftermiddagar kan man väl i princip säga och dessutom måste jag hinna rida varje dag också och umgås med min pojkvän som jag snart ska krypa ner i soffan hos. Idag har varit en bra skoldag då jag började 11 och slutade 1! Imorrn har jag stooora håltimmar som jag ska vara duktig att plugga på och sedan var en fika planerad med Emelie och Jessica eftersom Emelie fyllde 17år i tisdags, grattis igen! Hittade en massa bilder i mobilen som skulle ha laddats upp här på bloggen och tänkte ta mig tid att göra det någon dag också.

/med kärlek mandyy

Still i'm loosing it

Läkarbesöket gick bra. Fick en lång topz i varje näsborre, ett blodprov och nya mediciner som SKA hjälpa. Har pluggat matte halva kvällen och det går bajs! Nu ska jag varva ner med lite äppelte och nektarin :) till filmen Bandidas.

/med kärlek mandyy

Hey it's my lucky day!

Denna dag tycks vara min otursdag. Först och främst hade jag sovmorgon och därför skulle Stefan skjutsa mig till skolan och sedan fortsätta hem till mig. Så blev det inte eftersom bilen inte startade när vi skulle iväg. Detta betydde att jag missade första och andra lektionen. Tillslut löste vi detta med att vi skulle cykla (en lång bit) till hans mammas jobb och ta hennes bil. Nästa tåg gick vid 10 så det var ingen idé och det är långt till stationen vilket betyder att man behöver en bil för att åka dit. Menmen, jag tar fram cykeln och får en hostattack (min hosta har fortfarande inte gått över efter 6veckor med medicin). Jag hostar och hostar och det leder till att jag får springa till en buske i trädgården och kräkas och kräkas. Stefan ser mig med smink runnet i hela ansiktet och springer in och hämta min medicin. Vi kommer alltså inte iväg till skolan överhuvudtaget! Så nu har jag legat nerbäddad med en kopp te i min älsklings famn och kollat på filmen KungFu Panda. Jag har en ny favoritfilm :D shit vad rolig och bra den var! Planeringen för resten av dagen är att jag snart ska pallra mig härifrån till skolan och hämta min mattebok, sedan bär det av till läkaren eftersom detta "var riktigt allvarligt". Kunde de inte ha kommit på det för 6 veckor sedan då dom vägrade skriva ut hostmedicin till mig? Som sagt är det här min OTURSDAG!
 
/med kärlek mandyy

La pizza

Ujuj, det vankas pizza. Det luktar pizza. Jag hoppas det smakar pizza :) god pizza. Med detta har vi konstaterat: Mandyy gillar pizza!

/med kärlek mandyy

RSS 2.0