Bad hairday?



Nya frisyren kommer äntligen på bild. Det blev blondering, lugg och en ganska rejäl toppning.
Vad tycks? :)

I'm sick and tired of always being sick and tired

Jag är fortfarande sjuk men eftersom jag älskar skolan så himla mycket så åkte jag dit idag med. Vi repade efter skolan med bandet och det gick rätt bra som tur är :) uppspelning imorgon så får se hur det går.. Jag är jättetrött så ska spela lite gitarr, kolla tv, dricka te och sen sova tidigt. Ett stort PLUS är att jag har sovmorgon imorrn med!

/med kärlek mandy

Partaj

Okey, nu ska jag skriva om helgen iaf.  I fredags kollade jag lets dance och tycker det var grymt kul att Magnus vann, även om Laila var duktig! Sen på lördagen var jag hos farmor några timmar och åkte sedan till Stefan där det var kalas med hans släkt. Det var första gången jag träffade dom men det gick bra och alla var så trevliga så :). På söndagen vaknade vi sent efter en natt med grym magont från min sida. Mamma och pappa hämtade oss och vi åkte hem till mig för mera kalas. Fick bara en massa pengar så nu är jag riiiiiiiiiiik :D höhö. Blev sjuk på eftermiddagen också och är det idag med. Feber, migrän, ont i halsen och ont i magen är inte direkt någon höjdare men jag pallrade mig till skolan ändå. Älsklingen åkte med mig hem idag med men vi har mest pluggat :/, nu kollar vi iaf tv - familjen annorlunda som går på 4an. En sak kan jag garantera, jag ska aldrig ha mer än 3 ungar! huh
Nej nu ska jag bli lite social :) jag hade ju föresten lovat en bild på mitt hår men det kommer senare i veckan för imorrn och onsdag har jag fullt upp så får se om det bloggas något då..


/med kärlek mandyy


usch

jag är sämst, orkar inte blogga ngt om helgen. gör det imorrn, nu kollas det van veteren (?), jag är sjuk med..

I´ll do anything to make you see that it´s alright

Shame on me, har inte hunnit blogga för det är så mkt just nu. Men jag ska skriva om vad som har hänt ikväll ist :) titta in då sötnosar!

Några glada dagar i veckan med för lite bloggande

Bion var faktiskt jättebra och jag skrattade grymt mkt! En sevärd film kan jag säga, för lite eller kanske en väldig massa skratt är ju aldrig fel :). Vill iallafall tacka folket som var med, ni är härliga som tusan! Efter det åkte jag och min älskling hem till mig och eftersom han fyllde 19år på torsdagen öppnades det presenter på natten. Han fick ett silverarmband och en tavla som jag gjort själv och han verkade jättenöjd vilket var tur eftersom jag varit jättenervös :$ hihi.
Åkte iväg till skolan där allt sög typ, eller emsemblen var rolig då vi började med våran nya låt -my boy lollipop. Sång och gitarr blir det för min del och det ska bli skoj. Hem till Steffo och åt smörgåstårta sen och sussa där.
Imorse tog vi sovmorgon och åkte inte till skolan förens 12. Hans mamma och lillebror kom in med frukost på sängen också :) vilket var supergulligt. Nu ikväll har jag klippt mig och färgat håret. Det blev en liten förändring men jag tänkte lägga upp en bild imorgon så ni får se. Jag blev nöjd anyway.

Fredag -> veckans musiktips
idag blir det en låt som jag nyss fick skickad till mig av Jessica och den är grymt bra!
Kings Of Leon - Use somebody
lyssna, njut, kommentera.

Vill nu ytterligare en gång passa på att säga grattis till min älskling<3
här ska det kollas lets dance/så ska det låta. see ya

/med kärlek mandyy

Movietime

Snart bär det av till örebro med Stefan, Adam och Terese för att se premiären av Kenny Starfighter. hahahaha :)
Och jag ska vara en dålig människa och äta popcorn..

What kind of love

Idag har jag och min älskling 2månader tillsammans :) därför läggs en bild på oss ut
föresten går tiden alltför sakta..


Jag har ägnat det mesta av min eftermiddag åt kemi och nu börjat det kännas som om jag förstår lite hur allt hänger ihop. Gitarrspelande har det också blivit och en ganska usel ridtur i snön på grund av snöplatåer. Nej, nu är det teatime för min del, sen får vi se om det blir desperate housewifes eller house det återstår att se.

/mandy som älskar sin stefan<3

Mollebolleskrutten

Glömde skriva det häromdagen men när vi kom hem på lördagsnatten från hallsberg så sa mamma att min kanin Molle hade dött. Stackaren, fast han hade som tur var bara somnat in och förmodligen inte lidit. Det är aldrig kul när någon dör, även om det "bara" är en liten ninis.

I want you

Ge mig te, twilight och Stefan så blir det allt en bra kväll :) vore gött om man fattade kemin lite bättre också.

RSS 2.0