Back in black

Nu blir det att fortsätta med att kika idol


Kris!

MIN MOBIL ÄR TRASIG! Detta har varit dagens panik. Nu har jag pröjsat för en ny som jag hoppas kommer på fredag :) för tillfället har jag Jessicas skitnokia (sorry bruden men den är inte bra! haha) men den duger att smsa och ringa från.

/med kärlek mandyy

Bläää

Jag har precis gjort klart min matte efter X antal vredesutbrott, kastande av saker och skällande på min pojkvän. Tack för att du står ut med mig <3 jag älskar dig! Ja, som sagt är jag klar nu! Äntligen. Jag har borrat i min tand idag med, det gjorde ont för bedövningen tog på fel ställe och hjälpte inte :(


/med kärlek mandyy

Gårdagens bowlingresultat



Jag vann över Steff med 100 poäng och jag är en stolt vinnare!

/med kärlek mandyy

Dagens? Veckans? Nej, månadens bild!


Hittade denna från skolkortet i nian på mig själv. Kommentaren är att man knappt kan bli snyggare.

/med kärlek mandyy

A walk to remember

Ute på en ridsväng förut mötte jag Rebecca och hennes nya häst :) vi red en sväng ihop och det var jätteroligt att träffa henne. Det är så kul när man träffar någon sådär som man umgåtts med för många år sedan!

/med kärlek mandyy

Kvällens tv-tablå

  • Playa del sol - säsongsstart
  • Parlamentet - säsongsstart
  • 2 1/2 men, 2 avsnitt


Bubbles all over



I ett sånt här har jag avnjutit den senare timmen :) bubbelbad är alltid lika härligt, lugnande och uppfriskande. Även om man får fingrar och tår som en 90åring känner man sig som 10 igen. Passade även på att göra en hårinpackning :) bra jobbat mandyy! Det brukar jag aldrig ha tid med/orka annars.

/med kärlek mandyy

Born to be a winner

Idag har jag, Stefan och Samuel bowlat :) jag vann en storartad seger! Resultatet kommer upp imorrn, eller snarare beviset på att jag fick 9 strike!

/med kärlek mandyy

A great evening

Jag sökte igår planer inför kvällen och anledningen till att det inte blev något mer inlägg igår var att jag hamnade hos min kära vän Jessica i Hallsberg. Vi snackade, fikade, mös vid tvn :) och hade det trevligt värre. Du ska bara veta vilken bra vän du är Jessica!


emelie-höger, jag-mitten, jessica-vänster

/med kärlek mandyy

RSS 2.0