Nu ska jag ta mig tid..

Det är väldigt mycket med matte nu. Har nämligen prov nästa vecka i D-kursen och jag kan INTE påstå att det är lätt! Eftersom jag räknat så mycket har jag inte orkat blogga och somnat vid 9 på kvällarna. Ikväll tar jag det lugnt i alla fall :) jag ska orka se efterlyst som håller på ända till 10 innan jag sover, haha.

Föresten är det sånt skit ovan som vi håller på med. Däremot har jag inte en susning om vad man ska med det till?
/med kärlek mandyy

Angående föregående inlägg..

Salem var bäst :D och gick vidare till globen på en gång. Några andra som var oväntat bra var Pain of Salvation. Jag gillade deras låt, look och scennärvaro mktmktmkt! :) Måste faktiskt ta och lyssna in några av deras andra låtar.
/med kärlek mandyy

Melodifestivalen deltävling 1

Artisterna är:
  • Anders Ekborg - The Saviour
  • Frispråkarn - Singel (glöm inte att lyssna efter ordspråket "för lata svin är marken alltid frusen"
  • Jenny Silver - A place to stay
  • Jessica Andersson - I did it for love
  • Linda Pritchard - You're making me hot-hot-hot
  • Ola - Unstoppable
  • Pain of Salvation - Road salt
  • Salem al Fakir - Keep on walking
Eftersom jag ÄLSKAR Salem så hoppas jag från en kanonlåt från hans sida! Resten verkar inte vara så mycket att jubla över..
/med kärlek mandyy

Den bästa sommaren

Den bästa sommaren gick på tv förut, en mycket rolig film! Det var faktiskt en av mina favoriter som liten.
Har ni inte sett den så borde ni helt enkelt göra det!
/med kärlek mandyy

Sockerkaka

Jag har bakat och snart ska jag äta!
/med kärlek mandyy

Hemska samtal..

Mamma ringde nyss och berättade att våra hästar hade rymt. Som tur var hade de lyckats hitta dem och fånga in dem igen! Pust. Spiralen till öppningen på baksidan av hagen hade tydligen gått av eller något när någon av hästarna hängt sig lite över staketet (förmodligen för att äta) och då hade de vandrat rakt ut i skogen. De hade sedan hittats hos grannen och Ina hade ätit upp deras ljung som fanns i krukorna, haha. Knäppa häst! Ingen var halt, inga skor tappade, ingen häst som gått ner sig i kärret bakom hagen och ingen som gått ut på e-20. Tur!
/med kärlek mandyy

Grabbkväll

Anledningen till att jag inte bloggade något igår var att jag hängde med vingåkersgrabbarna. Vi käkade pizza på Salambo och åkte sedan hit och käkade chips framför tv. Mycket trevligt att träffa dessa pojkar igen faktisk :)
/med kärlek mandyy

Håll utkik!

I kvällens efterlyst ska Hasse Aro slänga in ordspråket "för lata svin är marken alltid frusen". Det har han lovat i morgonens vakna med the voice och jag tycker det är skitkul helt enkelt! Jag ska lyssna mycket noga efter detta. Samma sak ska även Frispråkarn (en artist) som tävlar i melodifestivalen på lördag göra.
Så håll utkik gott folk!
/med kärlek mandyy

Dagens..

bästa: jesse bjöd på krämbulle och fanta på ett café :) tackar så mycket!
sämsta: snöstorm!
/med kärlek mandyy

Världens skönaste dusch

Idag har jag som överskriften säger tagit världens skönaste dusch. Vi har nämligen nytt värmesystem i huset som gör att vi alltid har varmvatten. Idag är det första gången här hemma då det inte har varit en gnutta kallt vatten när jag duschade och fy vad härligt det var! Tidigt i säng blir det idag, tro mig, jag behöver sova efter förra natten.



/med kärlek mandyy

RSS 2.0