Filmtips

På tal om film så hyrde vi en galet bra film för ett tag sedan.
Det är en thriller och så här lyder baksidan på filmen:
Michael återvänder hem till sin mamma från militärskolan, och upptäcker att hon är nykär och att den nya pojkvännen numera bor hos dem. Michael försöker lära känna den nya mannen och blir mer och mer säker på att något är fel. Väldigt fel.
-
Denna såg jag med skräckblandad förtjusning. Den är så himla spännande och bra så det är inte sant! En film som måste ses enligt mig.
/med kärlek mandyy

En klassisk svensk sommar

Har precis kommit ut ur duschen och innan dess hem från jobbet. Har varit en seg dag idag eftersom jag var själv i 4 timmar. Satt och läste tidningen, kollade på tv och fikade lite under tiden då det inte var några matgäster. Det kändes rätt bra att jobba sig igenom de där tio timmarna endå nu när det är så dåligt väder så man gjort något vettigt idag. Skulle nog inte ha gjort något speciellt om jag vore hemma heller. Ikväll hade vi hyrt en film hörde jag, great!
/med kärlek mandyy

Kolmården

I måndags var vi ute på en liten dagsutflykt. Här är bilderna!
/med kärlek mandyy

I choose you

/med kärlek mandyy

She really wanted him to stay

Nu har jag blivit sjuk mitt i all sorg. Magkaterren är värre än någonsin och inatt har jag knappt sovit en blund. När mamma ringde till akuten tyckte dom dock inte att det var så farlig så jag fick vara hemma.
Nu har jag fått i mig lite nudlar. Något possitivt med detta är att jag går ner i vikt en del iaf, höhö. Är föresten i vingåker och kikar bloggar just nu.

Det är helt sjukt hur hela ens liv kan förändras på 2 sekunder. Allt man hade har då försvunnit och det är dags att börja om igen. Man måste vara stark för att orka. Och jag vet att jag är stark :)

/med kärlek mandyy

Till minne av Elligårdens Black Naik

Med ett hål i hjärtat, en klump i magen och många tårar längs kinderna var vi idag tvungna att avliva våran älskade Naik. Han har varit en av mina bästa vänner och är en familjemedlem som vi aldrig kommer att glömma. Vi har så många fina minnen tillsammans och jag kommer att sakna honom något enormt. Att gosa in sig i hand varma päls och få en kram, en plöt slemmig puss och alla tokiga påhitt han hade för sig. Igår fick vi en underbar sista dag ihop med bad och bus som ni ser på bilderna i föregående inlägg. Även om det känns himla jobbigt just nu vet jag att idag när vi begravde honom reste han vidare till himlen till våra andra familjemedlemmar King och Chivaz och att han nu mår bra och busar med dom i himlen.
Vi älskar och saknar dig gubben! <3


Alter Bridge - In loving memory


/med sorg och kärlek mandyy

Bad med vovvarna


Naik dyker efter pinnar på botten :) haha




Jag är snäll och kastar pinne och blir som tack nerskvätt! Elvis spanar efter pinnar på botten han med.











/med kärlek mandyy

Sommarens tvätt

Varje sommar tvättar mamma och jag hästarna så i tisdags var det dags. Tog med kameran ut så här kommer bilderna!














Ja, det kanske är så att vissa gillar att bada och bli rena och andra inte. Kan ni gissa vem som inte gillar det och vem som tycker att det är bland det bästa som finns? Haha

/med kärlek mandyy



Blogggg

Insåg precis vad jag ska göra hela kvällen. Hade 60 blogginlägg att läsa från de jag följer via bloglovin! Det borde hålla mig sysselsatt ett tag..
/med kärlek mandyy

Long gone

Har inte bloggat för jag har haft viktigare saker för mig, att tjäna pengar, jobba alltså. Tre slitiga dagar har det varit och en fredagskväll spenderad hos grannen. Idag tog jag med mig mor och bilen till mariestad där vi hälsade på kära lillan :). Hon är en av de underbaraste personer jag känner och det är synd att vi inte träffas så ofta :/. Det var i allafall himla kul att träffa henne. Vad ska jag göra resten av min lediga dag då? :) gnälla över min mobil som är cp och stänger av sig stup i kvarten. Nej, nått roligare ska jag nog hitta på.
/med kärlek mandyy

RSS 2.0