Sounds of a playground

Kul att så många läst min blogg och att jag fått lite kommentarer idag! Nu ikväll har jag varit ute och ridit en sväng och även kört in hö så det blev en iskall dusch när jag kom hem. Mosade sedan i mig pizza på altanen samtidigt som det åskade. Imorgon är det jobbdags igen men nu ska jag njuta av de sista timmarna på min lediga dag framför klassträffen och kanske någon bra film?
En bild på min nyduschade häst från förra sommaren får pryda inlägget eftersom jag skrivit om både dusch och hästar
/med kärlek mandyy

Sommar och sol

Jag arbetar på i sommarvärmen och en ny person är anställd på mitt jobb så från och med nu arbetar jag tillsammans med min pojkvän. Idag är jag äntligen ledig och har då passat på att åka motorcykel med pappa. Vi åkte runt en sväng och sedan åkte vi till en strand där vi solade och badade ett tag. Jag hade verkligen glömt bort hur härligt det är att åka motorcykel! I måndags hade jag också en ledig dag och denna spenderade jag med Stefan på stan där vi shoppade lite. Fick med mig två linnen hem och även två födelsedagspresenter. Nu ska jag fortsätta att njuta av sommaren och värmen.
/med kärlek mandyy

Midsommar

Har jobbat ett tag och har därför inte riktigt haft tid till att blogga. Förra fredagen vaknade jag på morgonen och fick för mig att jag skulle klippa mig. På hemvägen från vingåker åkte jag därför till en drop in salong i hallsberg och kapade av det slitna. Resultatet syns nedan!
-
Före
-
Efter
Trivs bra i den nya frissan. Det var dags att klippa av det långa och slitna och få en ny och fräsh frisyr.
Ha en bra midsommar!
/med kärlek mandyy

Studenten

Lillebror, mandyy, mamma och pappa
älskade flickor
vi är smarta, vi är natur
vi tjänar bäst i lågkonjunktur
Samhäll, samhäll är ni klara? Tekniskt basår fattas bara!
You NV us!
För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!
/med kärlek mandyy

Snart där

Sitter just nu och väntar på större delen av min klass som ska komma hit och fixa iordning lastbilsflaket vi ska åka på imorgon :). Lastbilen står redan utanför mitt fönster och björkriset är hugget. Förhoppningsvis grillas det även lite!
/med kärlek mandyy

Innan balen

/med kärlek mandyy

Fast för evigt

Vilken härlig dag! Har suttit och doppat fötterna i poolen, spelat kubb, ätit jordgubbar och bara glassat i solen. Det var faktiskt 21 grader varmt i vattnet men jag var för feg för att hoppa i helt. Snart levereras thaimat :) mums!
/med kärlek mandyy

So do you

Har jobbat i tre dagar nu och det har varit jätteroligt! Nu befinner jag mig i vingåker. Har nyligen varit ute med Madde på en långpromenad :) väldans trevligt. Tänkte slöa lite framför en film nu.
/med kärlek mandyy

En liten update

Har nyss varit och solat. Försöker bli aningen brun till studenten. Har varit ledig ett bra tag nu men eftersom mamma och pappa varit i Grekland i en vecka har jag haft en hel del att göra och därför blivit en inaktiv bloggare. Nu är dom iaf tillbaka och bruna som negrar. Det är denna färg jag nu också försöker åstadkomma, men det går inge vidare.
-
I måndagskväll tog jag bilen till Linnea och sedan körde hon oss vidare till örebro där vi tillslut hamnade på en grekisk restaurang. Vi åt med estettreorna och musiklärarna och hade det väldigt trevligt!
-
Resten av veckan kommer det nog inte att bli mycket till bloggande eftersom jag ska jobba :). Skitkul tycker jag och det känns bra att tjäna lite pengar. Hoppas bara på fint väder och lagom mycket folk så jag har något att göra.
/med kärlek mandyy

RSS 2.0