Surprise me

Det har varit ett tag sedan sist men detta beror på att jag inte haft tillgång till dator och att jag pluggat fysik för fulla muggar. Idag har jag däremot tid att slänga in ett inlägg eftersom jag är ledig :) Det jag vill dela med mig av är att ikväll ska jag och mamma hitta på något och jag har ingen aning om vad det är eftersom det är en överraskning. Det ska bli jättespännande :) Det ända jag fått veta är att vi åker vid 4, att vi ska fika innan och att jag ska ha vanliga kläder på mig. Får uppdatera ikväll eller imorgon om vad vi gjorde.
/med kärlek mandyy

Grattis älskling!

Idag den 26mars fyller Stefan 21år :) detta firades med frukost på sängen och presenter.
Av mig fick han en jeansskorta, kokboken halv åtta hos mig och ett presentkort på systembolaget.
/med kärlek mandyy

Det kommer hända om det inte hänt

Fredagen gick åt till att åka bil. Först bar det av till vingåker och när vi var framme tog jag på mig uppdraget att köra Henke och hans kompis till Katrineholm. Jag tror inte jag har kört i stan på ett år, alltså sedan jag körde stadskörning med trafikskolan, men det gick jättebra! Gpsen slutade dock fungera när jag skulle hem men av någon konstig anledning hittade jag hem iaf :)

/med kärlek mandyy

Got things to do, people to meet

Har rätt mycket att göra för tillfället så bloggar någon dag när jag får tid över :)
/med kärlek mandyy

Honey I'm home

Kom precis hem efter en shoppingrunda. Inhandlade ett par assnygga studentskor :) dagens kap helt enkelt. Köpte mig även en mascara, strasspärlor och födelsedagspresenter till min man som fyller om en vecka. Åkte sedan till min farbror och hans fru och fikade. De är precis nyinflyttade i ett hus i örebro så vi kikade runt lite i det.
/med kärlek mandyy

I've got memories in blue

Min tre dagars ledighet har börjat och jag inledde den med att sova i två timmar. Är helt slut efter veckan som gått. Planerna för helgen är att eventuellt åka till marieberg och shoppa imorgon och att skriva på mitt projektarbete som snart är klart :)
Hörde att så ska det låta börjar ikväll. Det ska jag kika på och äta en massa godis!

/med kärlek mandyy

Need a better reason

Sitter och analyserar lunchkonserten vi hade i måndags och jag måste säga att jag tycker alla var himla duktiga! Vi var dock inte alls lika snygga som på funk-konserten men den utstyrseln är svår att slå.
.
Låtarna vi spelade i min grupp var:
  • Aloee Blacc - I need a dollar
  • Sara Bareilles - Love song
  • Hoffmaestro - Highway man
Nej, nu ska jag titta på filmen från konserten och analysera vidare. Föresten, visst är det hemskt att höra och se sig själv inspelad? Usch och fy..
/med kärlek mandyy

Träningsdag

Gick upp tidigt imorse trots att kroppen sa ifrån och hellre ville sova. Tog bilen till statioen och tåget till skolan. Började med ett idrottspass där jag spelade badminton och fick sedan reda på att resten av dagens lektioner var inställda. Då tog jag mitt pick och pack och pallrade mig tillbaka hem igen. Väl hemma lagades det mat och sedan bestämde jag mig för att ta en promenad med vovven i solskenet. Tänkte egentligen bara gå en kortis men eftersom solen stekte och fåglarna kvittrade så vårigt gick jag ut till stallet, gav hästarna lite käk och fixade iordning lite där innan jag promenerade hemåt igen.
När mamma kommer hem är det tänkt att vi ska ut och rida. Detta är något jag längtat efter i två månader nu men pga. all snö har det varit omöjligt. Och vad skulle vara underbarare än att rida ut en sväng i skogen en sådan vacker vårig dag? Inte mycket, det kan jag lova!



/med kärlek mandyy

Borta bra men hemma bäst

Vem vill inte mötas av denna pussande lilla krabat när man varit borta över helgen? Jag saknar honom alltid galet mycket. Jag behöver någon att bråka och busa med helt enkelt.
Visst är han söt, min lilla älskling?!
/med kärlek mandyy

Difference

Så här ser mitt öra ut nu! Snyggt är det men det gör ont som fasen idag. Har väl sovit på det eller något.. Men vill man vara fin får man lida pin som mamma brukar säga :)
/med kärlek mandyy

RSS 2.0