With love


Jag säger absolut inte nej på kvällarna till att krypa ner hos dessa två sötnosar och kolla two and a half men. Mysigt va? :)
/med kärlek mandyy

Speak low

Idag är en galen dag med massor att göra. Har spenderat hela förmiddagen med shopping, dock shoppade jag inget till mig själv. Eller jo, två par leggins. Hann bara komma hem och slänga mig framför tvn, det är ju handboll. Sedan ska jag bara hinna se klart på handbollen och dra iväg på kalas. En kusin blir 20 och en annan 7år så ska dit och äta smörgåstårta :)
/med kärlek mandyy

Begravningsfina

/med kärlek mandyy

Lovely day

Solen lyser idag, himlen är blå och det är plusgrader :)
Sitter och funderar på vad dagen har att erbjuda..?
/med kärlek mandyy

Won't back down

Kom ganska nyligen hem en jättevacker begravning. Det var verkligen fint! Jag blev så himla rörd och man får många tankar om att livet springer i väg för snabbt. Ta vara på era nära och kära :)

/med kärlek mandyy

Helg

Nu är det som sagt helg, åtminstone för min del. Är ledig imorgon eftersom jag ska på begravning. Idag har jag varit duktig och gått och pratat med syon. Fick med mig några vettiga lappar därifrån och är inte jätteorolig över framtiden längre. Det ordnar sig helt enkelt :)!
Sista lektionen hade jag prov i Engelska C, superlätt kändes det så jag gjorde det ganska snabbt och sprang sedan ut till bilen. För tillfället befinner jag mig i vingåker men åker hem igen imorgon.
Det var tydligen filmrea i någon affär på marieberg så jag fick två filmer av min pojk bl.a. Snabba cash. Har hört att den är bra men har inte sett den än. Dessutom är Joel Kinnaman med och han är ju galet snygg! Fick även 4 chokladbitar som försvann på resan hit, hihi..
/med kärlek mandyy

Got a friend?

Orkar inte skriva så mycket idag. Jag längtar efter att få krypa ner i sängen och sussa. Ska försöka fördriva kvällen så bra som möjligt, antar att det blir halv åtta hos mig i en varm famn men en varm kopp jordgubbste!

/med kärlek mandyy

Stronger

Dagen blev inte alls som planerat. Skulle gå upp till skolan klockan 6 imorse men gick och la mig istället. Nu har jag precis duschat och känner mig fräsch. Handboll nästa :)
/med kärlek mandyy

2 fantastiska år

Idag har jag varit tillsammans med min bästa vän, pojkvän och sambo i 2år. Det är lite kort tid mot hur det känns när vi är tillsammans. För mig har det varit vi två i fem år, minst! Trodde aldrig jag skulle kunna känna såhär för någon person. Vi gör allt tillsammans och jag skulle verkligen inte orka med vardagen utan dig Stefan. Du är mitt allt och ställer upp för mig oavsett vad. Jag älskar att skratta tillsammans med dig, jag älskar att gråta ut i din famn, jag älskar när du killar mig i håret sådär som bara du kan och att varje kväll få somna på ditt bröst.
Jag älskar dig. Det har varit två fantastiska år och jag vet att det kommer bli så många fler.

/med kärlek mandyy

Supermackor!

Passade på att fixa iordning kvällsmaten innan handbollen börjar. Jag gjorde mina berömda supermackor, mums! Till efterrätt skulle mamma göra sirapspäron i ugn med glass. Kvällen kommer bli bra helt enkelt :)
/med kärlek mandyy

RSS 2.0