Good, food

Sitter och kikar på ett av mina favoritprogram på tv, nämligen halv åtta hos mig. Jag tänkte i veckan slänga ut lite bilder och recept på det jag lagat/bakat den senaste veckan eftersom det blivit en del. Tills dess får ni kika i kategorin som heter Recept mm för lite tips på gott :)
Såg precis att det är premiär för masterchef Sverige ikväll. Per Morberg är domare och han är ju bra härlig alltså! Hoppas att programmet blir lika bra som det amerikanska. 
/med kärlek mandyy

Kommentarer
Postat av: AnnieBanani

ja det stämmer ju men när jag suttit och spelat på dem "biligare" gitarrerna som t.ex som dem från Hobbex så har jag fått stämma om ett par ggr. en annan köpte en för 1200 (det är ju egentligen ett hyfsat pris) men den hade fel på banden upptäckte vi (uppe vid 9'e band var halsen lite ojämn). Så jag känner att det spelar in ändå. särskilt ljudet på den. men ja gitarristen är viktigast.

2011-01-12 @ 22:33:56
URL: http://raine1988.blogg.se/
Postat av: :)

Sv: jaha va bra ;)

Serb men är egentligen från en ställe som heter Republika Srpska men det är typ en stort del av bosnien :D

2011-01-13 @ 21:25:12
URL: http://adiosmf.blogg.se/?tmp=2902085
Postat av: Jenny

Civilekonom i Linköping vill jag läsa, men intagningsgränsen låg på 19 någonting förra året så det ser inte ljust ut.. Har jag tur blir jag inlottad men då måste Caroline också ha samma tur och tvärtom.



Vill också ha tålamod till att orka laga mat/baka oftare..! Duktig Mandy :)

2011-01-14 @ 08:28:14
URL: http://jennystoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0