Night is young

Inväntar en god natts sömn. Kvällen är ung men ska försöka fördriva tiden med ensam mamma söker, någon film (kanske beck) och en massa godis, chips och cola som vi nyss handlat.
/med kärlek mandyy

Äventyrsbad

Idag tog vi med lillebrorsan här i vingåker till gustavsvik för lite bad. Men man kan säga att det blev en himla massa bad och att ungen inte satt still en sekund vilket gjorde att jag också fick springa runt och åka rutchkana som en galning. När vi var hemma däckade jag i soffan. Kunde inte sussa i bilen eftersom jag körde.
badbilder från rhodos (jag läntar utomlands, ja) får pryda inlägget
/med kärlek mandyy

Amazzzzing!

Idag hade jag bara historiaprov och sen musik :) vilket betyder att jag slutade 10.20. Ringde sedan dit min boyfriend som kom och kollade lunchkonsert med mig. Hade lovat micke att kika och det var countrytema så då var jag ju bara tvungen! Väldigt bra var dom anyway :)
Igår var jag föresten och kollade på Rullator när dom hade spelning i kumla. Dock inte alls min musiksmak men det var bra endå.
Nu ska jag njuta av lovet som alla andra men ska faktiskt inte ut på krogen i en maskeraddräkt som de flesta, har så dålig fantasi i sista minuten så då är det bättre att stanna hemma. Fast ska snart ut på ett litet äventyr nerför gatan mot Olles hus. Där vet man aldrig vad som händer. Mitt krav för att åka dit var att vi skulle kolla på idol :) godis skulle inte heller sitta fel!
/med kärlek mandyy

Tired of beeing sorry

Sitter i soffan och pluggar glosor. Har ca 300st på till engelskan imorgon men jag tror jag kan de flesta nu.. Förövrigt är jag så himla trött, skulle behöva sova men det hinner jag inte.
Nu ska jag kika på vem som åker ut i topmodel :)
/med kärlek mandyy

Längtan

Snacka om att det ända jag tänker på just nu är höstlov! Bara vara hemma och inte tänka på någonting som har med skolan att göra. Har lite smått panik över allt nu eftersom det blir lite för mycket att göra. Hinner inte ens träna ju :(
Just nu är längtan efter att sova rätt stor också.
/med kärlek mandyy

Sundayy night

Efter lite tacos och plugg sitter jag nu i soffan men en massa godis till ensam mamma söker :) Mamma har gjort vit chokladpanacotta som vi ska mumsa i oss senare med river mörk choklad och smultron, mums!
/med kärlek mandyy

Fix you

Idag är det en liten fixdag :)
Har fixat iordning bokhyllan och dammat & skickat in en massa kort på framkallning och förstoring. Senare ska gareroben städas eller ja, kläder vikas, byrån ska städas och fixas iordning och databordet dammas. Först ska jag ut till stallet och motionera pållen.


Det snöar ju idag igen så det är nog inte länge kvar tills min sötnos är en snögubbe igen.

/med kärlek mandyy

Högskoleprovet

Idag har jag varit inne och gjort högskoleprovet och eftersom jag gjort det förut vet jag hur jäkla jobbigt det är. Usch! Idag var sista gången för min del iaf och jag fick samma resultat som gången innan så..
Nu är jag helt slut, ska vräka i mig godis och sedan åka ner till laxå en sväng.
/med kärlek mandyy

Fredagsfrisering

Nyklippt och nyblekt, kan knappt bli snyggare i håret nu!
/med kärlek mandyy

You got a feeling that you can not hide?

Jag längtar efter världens bästa människa som snart kommer hem från jobbet och gosar ner sig hos mig i soffan.
Jag bryr mig inte vad någon annan säger om mig eller om oss.
Dom vet ingenting om mig, dom vet ingenting om oss.
Jag vet allt om dig, du vet allt om mig.
/med kärlek mandyy

RSS 2.0