Skottdagsbarn

Idag firar jag min 19e födelsedag, alltså den 28 februari. Min riktigt födelsedag kommer jag att fira först nästa år, då jag fyller 20. Detta pga. att jag är född på skottdagen - den 29e februari. Har fått väldigt fina presenter som t.ex. nagellack, hudlotion, solcheckar, t-shirt, presentkort och pengar :) tack så mycket allihopa!
/med kärlek mandyy

Go Linda!

I lördags bänkade sig min familj framför tv och melodifestivalen. Ingen hade några förväntningar förutom min pappa. Han dök upp en stund senare med en keps och ett foto och lyckades hejja Linda Bengtzing till final. Dessa är gåvor från Linda till honom och de är signerade. Jag tror han är hennes största fan, haha.
Jag passade iaf på att rota fram kameran och fånga ögonblicket på bild. Så här har ni min pappa med sin Linda Bengtzing keps, sitt kort och en näve chips!
/med kärlek mandyy

Tell the world that Im coming home

Förlåt för dåligt uppdatering! Är äntligen hemma igen och har ägnat hela dagen åt att städa mitt rum, alla lådor och garderoben. Det blev superfint! Allt detta gör jag eftersom det är fullt hus här hela helgen eftersom jag fyller år på måndag och min bror fyllde förra veckan. Nu har jag precis fixat smink, hår och kläder :) det är bara naglarna kvar! Ikväll kommer nämligen den första "högen" med gäster och vi bjussar på mat.
/med kärlek mandyy

Heaven help the new girl

Såhär busig har denna dag varit! Jag har bowlat (stooor vinst!), käkat kinabufé, kollat two and a half men och varit allmänt craaaaazy :) därav den vackra bilden!
/med kärlek mandyy

Horisonten är nån annans konstruktion

Ändrade planer :) min pojkvän kommer hit och gör mig sällskap om 20 minuter. Jag är asduktig och skriver på mitt projektarbete fram tills dess!
/med kärlek mandyy

The reality of today

Dagen har jag spenderat i en bubbelpool i ett badhus :)

Nu är jag själv här i vingåker, vilket är skittråkigt! Har inget att göra men får väl släpa mig ner till tvn framåt kvällen.. Lovet har väl inte börjat med något toppen utan jag har mest njutit av att vara ledig. I helgen firas min födelsedag med släkten. Jag har redan fått en present och blommor idag :)
/med kärlek mandyy

Jag tror jag är kär

Dagens fynd blev denna underbart snygga tröja! Den första bilden är framsida och den andra är på baksidan. Den ser dock inte så snygg ut på bilderna eftersom den är rätt stor och pösig. Kom bara hem med denna men är galet nöjd :)
/med kärlek mandyy

It's just a million miles

Har nyss käkat pankakes och ska straxt bege mig iväg med min kära mamma till marieberg för lite shopping. Får se vad som följer med hem :). Det blir nog inte så mycket eftersom jag fyller år snart.
/med kärlek mandyy

Hon vet inte vad hon känner för

Idag har jag fixat mig riktigt ordentligt. Det är en massa snack om balen i skolan nu. Jag har köpt biljett, klänningen är fixad sedan en lång tid tillbaka och alla pratar om att de bokat tid hos frisör och någon som ska sminka dem. Jag tror jag kommer vara den enda personen som fixar allt själv. Min mamma har alltid klippt och fixat mitt hår och jag är väldigt noga med mitt hår och har varit en enda gång hos frissan och klippt mig. Idag gjorde vi därför ett försök på hur min balfrisyr skulle se ut och herregud var våran lilla idé utvecklades till något jättefint :) jag är så himla nöjd! Testade även en sminkning och kommer definitivt ha den också! Tog på mig klänningen för att se hur helheten kommer se ut och det blir kanon :). Naglarna fixar jag också iordning själv eftersom jag har pysslat med det en hel del förut och även fixat naglar på andra som ska på bal och bröllop m.m.
-
Jag är en snygg och glad brud idag :) hihi
/med kärlek mandyy

Musicera mera!

Idag har jag musicerat järnet! Har sjungit en massa på love song så jag hoppas kunna sjunga denna någorlunda och har även spelat lite piano till samma låt eftersom det är mitt projektarbete. Har sedan spenderat någon timma i källaren med att traggla trummor och hoppas att kompet sitter nu. Rep på måndag, då ska fan allt sitta!
Gammal snygg bild på när jag lyssnar in någon ball låt, antagligen till musikproduktionen.
/med kärlek mandyy

RSS 2.0